ante omnis mea familia

Guess I was born.. naturally born.. bad.

Jag blev påmind om min absoluta favoritfilm idag. NBK aka Natural Born  Killers. I min mening, en av de vackraste kärleksfilmerna genoom tiderna.Många andra ser bara alla seriemord i filmen, jag ser någonting annat.
jag gjorde ett av facebooks löjliga test, om "What crazy bitch are you" och jag var säker på att jag skulle bli Courtney Love så döm till min förvånng när jag såg att jag jämfördes med "Mallory Knox" från ovannämnda film, med beskrivningen "You are one psychotic bitch. Sweet when you want to be but tough as nails when you need to be. Your parents are assholes and you have developed a nasty hate on for the world. You are disgusted by humanity and are not afraid to make them pay. You want revenge. You want infamy. Even if it means getting your hands dirty. You do have a sweet side and a fondness for unruly, angry, psycho badboy prince charming types but think most men are repulsive slimeballs that remind you of your father. You would do anything for true love.."
Vissa likheter förvisso – Jo, jag kan vara sötare än socker men även hårdare än stål, jo, jag faller för badboys. Jo, jag skulle göra vadsomhelst för den ultimata sanna kärleken.. Och jo, jag tror nog faktiskt att jag är kapabel till mord. Det tror jag att alla människor är, vid rätt tillfälle och rätt motiv.

Och jag har funderat på det.. v arför jag fallerf för badboys. De män som är most likely att behandla mig illa är de jag dras till. Jag fattar inte varför man är så omedvetet självdestruktiv. Snälla (läs: mesiga) killar är inte min kopp thé. De som är stora i käften, fulla av tatueringar är de män som får mig på fall. Och alla de trygga, stabila männen med säkerthet är inget mitt hjärta klappar för.. varför.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 tankar om “Guess I was born.. naturally born.. bad.”

%d bloggare gillar detta: