ante omnis mea familia

Han lärde sig shoppa idag

Jag höll mitt löfte till Phini och vi åkte iväg till Burlöv Center.
Vi hade kameran med oss och min son har samma kärlek till att ta foton som jag har!

15 024 (Medium)Vi fikade på McD innan vi gick till Cubus där han fick köpa byxor till sig själv. Han ställde sig i kö med jeansen och fick pengar av mig och det var den stoltaste ungen i världen och det betydde så mycket för honom att han fick köpa dem SJÄLV. Han fick ett kvitto och pengar tillbaka. “Du kan ge mig pengarna” sa jag men han var snabb.. “Nej! Det är MINA pengar!!” Alright. Det kan jag ge honom. Den stoltheten kan han få. Han bar sin påse stolt ett tag innan det 15 025 (Medium)blev jobbigt och jag fick ta över. Tänk vad lite kan göra mycket..!!
Vi gick lite i affärer innan vi fikade på Espresso House och mötte upp Kim med familj och stötte även på
Emma med sitt fikasällskap. Innan vi åkte hem passade jag på att handla lite drinkingridienser inför min fest den 24:e. Gin, Rom, Vodka, Midori och Bailey’s.

Allt som allt en lugn och mysig dag med Phini!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

8 tankar om “Han lärde sig shoppa idag”

%d bloggare gillar detta: