ante omnis mea familia

Han spottade på min mamma..!!

Var ska jag börja..

Kärlek Dizzy och jag har förberett detta tillsammans. Hon har varit min hjältinna och jag älskar henne ofantligt. Vi har haft skoj när vi planerat och när vi förberett och samarbetat så fenomenalt bra att jag faktiskt funderade på hur det skulle vara att öppna catering/fik med henne. Fy fan vad kul vi hade haft det.
I går väckte hon mig som sagt 9 på morgonen och då började vår dag. Hon var här i några timmar men kom tillbaka senare då vi gjorde färdigt det sista och började ta några shots och likörer tidigt på dagen. Vi var redan Kärlek cherry när de första gästerna kom.
De första som kom var Alma, D. Blunda och Poffe. En stund därpå kom Lotta och efterhand började folk trilla in. Vi bjöd vår välkomstbål som inte hade följt sitt originella recept men blev gott i alla fall och alla tunnbrödsrullorna blev goda och godkända. Jag minns när Dizzy och jag förberedde det, sent kvällen innan och kompromissade med ingridienser, smaksatte och provsmakade. Jell-On var en sån sak som man antingen älskade eller inte. Jag älskade dem och tog fler än vad jag skulle haha. Vi blandade drink efter drink och testade oss fram med olika sorter och det blev lyckat varje gång. Ju fullare man blir desto mer skiter man i vilket.
Som alltid när jag festar med mina görls börjar det med en kram och slutar i hångel och jag fick en sväng med var och en och alla andra med varandra.
Kärlek Du anar inte hur mycket kärlek som flödade i mitt hem…!! FÖR mycket faktiskt märkte jag när jag öppnade dörren till mitt sovrum och möttes av en blek rumpa in motion… En av mina vänner blev påsatt av sin pojkvän i MIN säng..!! Där drar jag fantammig gränsen.. särskilt som de bor i huset bredvid. Så jag fick säga till att de fick lägga av och de kom ut i köket med ett “vi bara skämta”… Jo. Vad roligt. Jag skrattar. Faktum är att vi var flera stycken som skrattade åt det under kvällens gång så det blev ett skämt till slut.

Funny Bunny heter jag
& jag é så go & gla!
Vill du ha en liten grej?
Stoppa 5 kronor i mig!

drink Jag kan inte påstå att jag kände alla som kom. De jag hade bjudit hade inte alla dykt upp men å andra sidan kom det andra som jag inte hade bjudit och det var ju kul. Det blev asmycket foton eftersom alla hade en kamera med sig och alla var linslusar. Det blev inga skandaler (om man bortser från bitmärket på mitt bröst som Lotta gjorde sig skyldig till) och ingen däckade klockan 22. JA! Jag sa det själv!! Däremot var det några som kräkte. Adam kräkte. Lisa satt och ulkade sig i soffan  och Pernilla räckte henne ett glas som hon spydde i (det fick jag reda på i morse haha) och Dizzy, min trogna, spydde. Alma och Dizzy hade tydligen gjort kaffe inatt men det hade förmodligen inte hjälpt för att Dizzy fick gå hem och spy lite till hahaha. Varför ska hon alltid spy när vi festar? Sen kom fylle hungern och Alma gjorde två tunnbrödsrullar och Lotta Trollerisnodde den ena. Alla kände sig som hemma och det var ljuvligt. Min mamma dök upp under kvällens gång och hälsade på alla. Min mamma bhöver man inte räta sig på ryggen förr, hon är lätt att umgås med. Vi bjöd henne på god dricka och sen efter ett tag kom det. Jag hade strikt förbjudir Poffe att göra de där välkända trolleritrixet som jag hört så mycekt om.. men han lyssnade inte. Så där, i mitt vardagsrum kom det första trixet.. framför min chef Cindy och min mamma. Poffe sväljer en Trolleri5:a. Den ska han växla, mr-jag-är-en-levande-växlingsautomat..  Efter en stund knäppe han upp byxorna och fram kommer mini-poffe med växel. Kling, en.. kling, två.. kling, tre.. kling, fyra… kling fem… fem enkronor ploppade ur från pitten på honom. Där har vi de fem enkronorna som han växlade. Cindy såg förfärad ut och min mamma hade redan vänt sig om haha. Detta lär jag höra på Onsdag när jag jobabr med Cindy. Konstigt nog drog min mamma inte upp det The girls idag, hon bara påpekade hur kul han var, att han skrattade hela tiden och verkade så glad hela tiden. Sen kom trixet igen. Denna gången på balkongen. Oskar, Dizzy, min mamma, jag och Poffe var där ute. Han satte nästan femman i halsen och spottade en sjö av dricka rakt över min mamma och Dizzy. Bra jobbat, haha Sen kom trixet igen och alla enkronorna hamnade på mitt bord på balkongen och ligger kvar där i skrivande stund, för jag rör de då inte! Haha. 

Puss!Dizzy började skratta och jag har sällan hört något så hjärtligt och intensivt och hon fick alla andra att asgarva med och vi kunde fantamig inte sluta!Min mamma kallade Poffe för sin svärson (?!) och Lotta skulle ha förtroligt samtal med mig och lära mig att jag inte ska anspegla på SEX hela tiden haha. Det var askul när hon drog mig åt sidan och skulle vara allvarlig om detta. “Ja du är godkänd som pojkvän till Maddi” sa Lotta till Poffe och jag visste inte vart jag skulle  ta vägen mellan den kommentaren Kärlekoch  mamma som kallade honom svärson. Jag skämdes, de har fått något om bakfoten för till min kännedom är vi inte ens tillsammans..! Det blev för mycket för mig att hantera (vilket är sällan det händer) så jag var tvungen att dra svansen mellan benen och dra bak mina öron och fly fältet och gömma mig och det gjorde jag en stund. Stackars Poffe.. om jag inte lyckats skrämma bort honom själv så har min mamma och mina vänner lyckats med det iaf.
Varför jag inte har pojkvän? That’s pretty selfexplainitory! Haha!

Almas verk Kvällen slutade ganska tidigt för att vara mig. Alma och Poffe sov över hos mig bla bla bla bla bla sen vaknade jag i morse av att det ringde på dörren men när jag tittade i kikhålet var det ingen där. Alma låg i badet, Poffe sov och jag fixade kaffe. När alla var uppe och klädda gjorde Alma fattiga riddare och vi fikade i köket. Alma hade haft med sig en sida hon scrappat till mig och hon vann mitt hjärta med det. Tack älskling. Poffe spelade lite gitarr och D. Blunda hämtade upp Poffe och Alma och resten av min dag var lugn. Städningen kändes inte överväldigande (förmodligen tack vare mina vänner som plockade undan en del i fyllan och villan och jag som plockade lite innan jag la mig). Det blev en svart sopsäck med mög.

Allt som allt.. en lyckad fest!

Om du vill se alla skamliga bilder från festen, klicka här.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

10 tankar om “Han spottade på min mamma..!!”

%d bloggare gillar detta: