Han vaknade av smärta..

Sista dagen inskolning igår gick också bra. Phini är så stolt att han basunerar ut dessa viktiga händelser för alla, vart vi än går. Vi har gått förbi totala främlngar som fått veta att Phini har ätit mat i skolan. Big deal för honom, ingen annan bryr sig haha.
Efter att jag hämtat honom i skolan igår gick jag iväg och hämtade lillebror på dagis och sen gick vi till bussen och åkte tll Arlöv för att fika med Lotta och hennes barn. Vi kände oss alla hemmastadda med detsamma. Jag har varit där förr men det var förvånansvärt hur bra mina barn smälte in med Lottas son. De lekte fint och snällt allihop tills Laaiti började bli lite väl för hemmastadd och lite jäklig. Vi åkte hemåt igen och lagade middag och senare mot kvällen kom Pernilla och därefter Lizette. Det blev nagelmålning i köket och massa skitsnack och en allmänt lugn kväll.

fs_369784455_16884_1242887885 I morse vaknade jag av en gråtande liten pojke som hade så ont i sitt ena ben att han inte ens kunde ställa sig upp. Jag gick in och bar upp honom och la honom hos mig i min säng och masserade hans ben lite. Phini var i full färd med att göra frulle till sig själv och sin lillebror. Knäckebröd med ost. Så Laaiti serverades en knäckemacka i min säng av sin omtänksamme bror och jag kommer förbanna dessa smulor senare. Jag fick bära in Laaiti till soffan, fick bära honom till toaletten när han var nödig och tillbaka till vardagsrummet. Phini har tagit in leksaker i vardagsrummet och tar leken till lillebror som inte kan ta sig in på rummet och han har ont.

 

Jag vet inte vad det kan vara  men det verkar inte vara växtvärk som han har haft innan. Han kanske har legat i en konstig ställning natt? Jag får se om  det lägger sig under dagen och om han mår bättre när jag kommer hem från jobb…

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Jasas.se skriver:

  Vad gullig Phini är!!!!!! Hoppas det släpper!

 2. Sarah (i Sandviken) skriver:

  Men lille plutten då…… *trosta* Hoppas det lägger sig…..och är det inte växtvärk kan det ju vara så himla mycket mer. Vikken snäll brorsa han har i alla fall……

  Kram *kjerlek*

 3. Caroline skriver:

  Det kan inte vara så att han lider av RLS (restless legs)? Min bror har haft det sen han var liten och hade ibland så ont på nätterna att han sparkade sönder sänggaveln.

 4. Sarah skriver:

  Hoppas det är bättre med Laaiti? *harrt*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com