Hans sista dag med mig.. 

… Innan semestern är slut. Idag är Magnus sista dag hemma. Vi har fått två dagar helt själva utan barnen. Ja, några timmar i alla fall, de små är på dagis mellan 9-14. Igår hade vi Keeron ledig, han var på BVC. Vikt, längd & vaccination. Han är nu 19 månader och är i stort sett lika stor som Kaeli var när hon var 2,5 år. På Keerons kurva ser man att han är lång och smal. Längdkurvan på övre och vikten under. Antar att han tar efter sin far. De andra barnen tar efter mig och har alltid legat under på längdkurvan. Jag är ju inte högre än 158,5cm. 

Så här ser det ut i skrivande stund;

  
Vi myser & jag blir pussad på när jag bloggar. Kan man ha det bättre än så!?

Ja. Förutom att min jävla rygg fortfarande är knas. Vi köpte ett TENS bälte. Jag tror bestämt det funkar. Jag måste ha den på högsta spänning i lite över en halvtimme och det är kanske lite obehagligt men det funkar nog lite. Det, och tramadol. Måtte det lägga sig snart. Dryga månader det varit. 

Nåja. Ha en fin resterande vecka! 

Du gillar kanske också...

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com