ante omnis mea familia

Har du klippt dig?

Varenda gång jag går förbi spegeln får jag kippa lite efter andan. Det tar tid att vänja sig vid att vara blondin. Såhär ljus har jag inte varit sedan jag var liten och en sväng just innan Phini kom till. Än så länge har inget extremt roligt hänt så om blondiner har mer kul återstår fortfarande att se. Det har varit kul med olika människors åsikter och kommentarer. Men de enda mest negativa är Lotta och min pappa. De tillhör samma kategori pessimister och konservativa människor, och det där med enorma förändringar är bara inte deras grej, haha.

Idag jobbar jag och det ska bli roligt att se vad Cindy säger och vad alla våra kunder säger. Jag kommer förmodligen krevera om jag får den mest sedvanligaste frågan om “har du klippt dig?!”. Jag vet att folk kommer fråga för det är det man gör. Men jag har aldrig fattat det där riktigt. Varför  frågar man “har du klippt dig” när man helt tydligt SER att de HAR klippt sig?
Om inget annat så komer jga undan med “blonde moments” och lite “d’öööh….” och kan alltid skylla på att jag är blondin.

I morgon bär det av mot Östersund igen. Denna gången verkar det inte bli lika mycket som sist och jag kan nog klämma in en droppis eller två. Jag kommer hem något tidigare på söndag eftermiddag och återförenas med mina pojkar som nu ska bo hos mormor och morfar i några dagar. Min lärling verkar pigg på en utekväll och det hade faktiskt varit roligt, att festa som blondin och se hur det kan sluta.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

13 tankar om “Har du klippt dig?”