Har du klippt dig?

<KENOX S630 / Samsung S630> Varenda gång jag går förbi spegeln får jag kippa lite efter andan. Det tar tid att vänja sig vid att vara blondin. Såhär ljus har jag inte varit sedan jag var liten och en sväng just innan Phini kom till. Än så länge har inget extremt roligt hänt så om blondiner har mer kul återstår fortfarande att se. Det har varit kul med olika människors åsikter och kommentarer. Men de enda mest negativa är Lotta och min pappa. De tillhör samma kategori pessimister och konservativa människor, och det där med enorma förändringar är bara inte deras grej, haha.

Idag jobbar jag och det ska bli roligt att se vad Cindy säger och vad alla våra kunder säger. Jag kommer förmodligen krevera om jag får den mest sedvanligaste frågan om “har du klippt dig?!”. Jag vet att folk kommer fråga för det är det man <KENOX S630 / Samsung S630>gör. Men jag har aldrig fattat det där riktigt. Varför  frågar man “har du klippt dig” när man helt tydligt SER att de HAR klippt sig?
Om inget annat så komer jga undan med “blonde moments” och lite “d’öööh….” och kan alltid skylla på att jag är blondin.

I morgon bär det av mot Östersund igen. Denna gången verkar det inte bli lika mycket som sist och jag kan nog klämma in en droppis eller två. Jag kommer hem något tidigare på söndag eftermiddag och återförenas med mina pojkar som nu ska bo hos mormor och morfar i några dagar. Min lärling verkar pigg på en utekväll och det hade faktiskt varit roligt, att festa som blondin och se hur det kan sluta.

Du gillar kanske också...

13 svar

 1. alex skriver:

  Du blev gaaalet snygg i überblondt!

 2. Sarah skriver:

  Nice!!!
  Skitsnyggt!!!
  *studs*

 3. Bara jag skriver:

  Alltså… Jag gillar frisyren.. den e grymt snygg. Men inte det ljusa. I dont like it.. och jag står för det. Men man vänjer sig väl med tiden. Ungefär som jag fick göra när du klipte av dreadsen. Det tar bara lite tid.. haha

 4. Karin skriver:

  Snyggt *cheer*

 5. Jasas.se skriver:

  Haha, det är som min kära make då han kör sina frågor. Om jag t.ex säger; ”Nu har jag skurat diskbänken” så svarar han ”har du?” och då tittar jag på han och säger ”Nej, jag bara sa så för att vara rolig?” Hahaha. Han säger det utan att tänka på det och det är väl det folk gör då de ser någon förändring, som t.ex hårklippning, en sån uppenbar grej, egentligen.

  Då jag varit iväg och klippt mig så att det syns så brukar jag svara ”Nej, men min hårfrisörska har klippt mig” om någon frågar något så korkat.

 6. Ylva skriver:

  Sjukt fint. :)

 7. Annorlunda.. men snyggt!
  Men njä.. du passar nog ändå bättre i mörkt om jag får säga min mening :)

 8. Kicki skriver:

  *cheer* Trodde nog inte riktigt att det skulle bli bra. Men det är SJUKT SNYGGT!!!

 9. Maria Malmgren skriver:

  hihi.. jag har oxå klippt mig kort och blonderat det..;) bildbevis i bloggen..;) tss..;) kraaaam

 10. Åh, vilka galet vackra bilder!

  Du är skitsnygg i blont!

  Läste om händelsen på bussen..vilka jäkla idioter!

  Skönt med en brud som har lite ”balls”, när ingen annan reagerar!

  Ha en fin dag!

 11. Therese.A skriver:

  Otroligt snyggt *harrt*

 12. Rebecka skriver:

  Mycket snyggt, både färgen och frisyren!
  You rockm gurl! *cheer*

 13. Sandra skriver:

  Jättesnyggt =)
  En frisyr som jag skulle kunna tänka mig, kanske får testa det nästa klippning?! ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com