Har ni också sett reklamen?!

“Du är underbar  och ljuv men din andedräkt, skulle fan bli bättre av snus och cigarett.
Din stank är fullständigt förfärlig, och man ska ju vara ärlig – snälla ta en mint tablett”

Fan vad han är härlig. Ända sen jag hörde reklamen på 6an och jag stannade upp och glodde på min TV med ett WTF-uttryck skrivet över hela mig då jag undrade om jag hörde FEL?! Men nej.. Så fastnade de raderna jag hörde och jag har gått omkring och sjungit för mig själv “Du är det finaste jag mött, synd att du osar härsket kött”

 

Kort & Gott: en kärlekssång just i MIN smak!
Och denna låten dedikerar jag min älskade Lotta !

 

 

 
HAHAHA fan vad jag skrattar!

Och nu är inte jag så jävla känslig – är ni?
Lyssna på sången han skrev till sin dotter!

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. MYMiC skriver:

  Hahah ååh vad jag ÄLSKAR den där :D

 2. Emelie skriver:

  Hahahaha! Han är underbar, har alltid så klockrent idiotiska låttexter och så sjunger han de på ett så oskyldit sätt! Han är så jäkla rolig och go! :D

 3. Jasas skriver:

  Hahahaha.. jag bara älskar honom! Han är så skön för man ställer sig totalt in på (iaf jag) att han är seriös (varje gång), också är han ju – på sätt och vis det – men texten är ju så jävla bra! Varför ska allt vara så puttinuttigt, liksom?!

  Goo goo goo! Ska nog länka upp dessa i min blogg imorgon med, så jävla nice!

 4. Andie skriver:

  Klockish! Och inte nog med att hans texter är helt underbara så har han dessutom en jävligt bra röst! :yes: :-D :musicnote:

 5. Bara jag skriver:

  Ehhhhh vet inte om jag skall tacka eller bli sur haha.. MEn tack eller nåt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com