Have fun downunder

Så.
Då var det gjort. Cellprov.
Nu har jag fläkt upp mig för en medelålders kvinna som med van hand snaskade till sig några av mina mest intima kroppsvätskor. Svar får jag inom 3 veckor, kanske längre.

Det spelar ingen roll hur många gånger man lagt sig ner på den hästryggen och särat på benen framför en okänd människa – man blir aldrig van. Det blir aldrig roligt eller trevligt. Det är en kvinnas lott i livet. Vare sig man vill eller ej. Varför går inte män och lägger upp pitten lika ofta som kvinnor?

Det känns svårt att ta till sig när man får höra att det ser fint ut "där nere". Är det en komplimang eller ett påstående? Jag minns ett besök hos en manlig gynekolog för många år sedan som kommenterade så "välfriserad" jag var mellan benen. Tack? Eller nej tack. Jag är i alla fall tacksam att min barnmorska idag inte nämnde nått om vare sig taturingen eller piercingen mellan benen. Jag vill nog hellre slippa diskutera det just då med henne. Nästa gång jag ska sära för en barnmorska eller gynekolog ska jag fantamig skriva "have fun" på musen.

Jag fick recept på mina Cerazette, ett års förbrukning. Up yours sperma, här blir inga barn gjorda. Nu har de ju ingen anledning att "locka" mig att komma dit längre, vare sig för recept eller provtagningar – nu är det gjort, så jag kunde få recept på ett års piller.

Tack till Dizzy som smsade mig en påminnelse och tack till Millan som påminde mig med!

Du gillar kanske också...

13 svar

 1. Thomas skriver:

  Låter inte vidare trevligt.Men jag måste ju säga att du har ju iallfall humor om jag vatt läkare så hade jag nog blivit rätt ställd..Men det är jag det

 2. MansonDust skriver:

  Åh jag vet. Man har för tusan fött barn & fläkt som ett as bara då, det borde ju räcka tycker man. Icke ! Cellprov suger, men det går i alla fall fort. :)

 3. Anna skriver:

  Nä man blir fasiken aldrig van. Ska själv dit den 31/3.. det är ju inte så att man längtar direkt… :S

 4. dizzy skriver:

  det va så lite så!!! du brukar juh pusha mig det e det vänner är för! det e aldrig roligt att fläka sig,,, måste fråga va du välfriserad idag för du skulle dit i fall hon skulle kommetera det??*hihi
  ha det hör av mig ikväll

 5. Sandra skriver:

  Ne, att fläka sig e aldrig kul men hellre det än att inte uptäcka cancer o annat läskigt som kan komma där ner:)

 6. Jessica skriver:

  Det är verkligen inget skoj att visa upp sig. Tycker dme ska hålla tyst medans man gör det, jag vill inte höra något…
  På tal om något helt annat, där du jobbar, utför ni intimpiercingar??

 7. Mia skriver:

  har precis tänkt samma tanke..e de en komplimang eller ett påstående?! Jag hoppas att de e ett påstående. De som jag brukar tänka på när jag e där är att de så arbetsskadade så de e inget speciellt för de. På ett av mina gamla jobb så satte vi uridom dvs som en kondom som man kopplar en urinpåste till..typ kateter utan ingrep… kan säga att man blev jobbskadad.. man tänkte inte på något sexuellt eller naket fast de va nakna och man arbeta med deras penisar (oj va högtravande de lät) …fast arbetsskadan blev tyvärr oxå så illa så man tände inte heller på sin partners kuk.. (hm..de lät vulgärt)

 8. Millan skriver:

  Skönt att du kom iväg och fick det gjort i alla fall…

  Jag är mest nervös för att det ska lukta illa, eller så… Tänk om man måste fisa!!! :-0
  Ha ha ha!!! Men, som nån skrev ovan, de är så vana att de inte ser det som nåt sexuellt eller intimt, tror jag…
  MEn en grej fattar jag inte! Varför ska man gå in bakom ett SKYNKE för att klä av sig, när man ändå måste trava genom rummet fram till stolen, UTAN trosor, med muffen bar!?!?!?!? Varför inte bara slänga av sig brallorna på närmsta stol o hoppa upp i sadeln? ;-)
  Men, ärligt, tjejer… Tänk efter… Visst är det fånigt?

  Kram!

 9. Gin skriver:

  Hmm.. ”snaskade” lät inte som ett riktigt passande ordval när du i samma andetag skriver att du fläkt upp benen :) MEN vad vet jag.. de kanske har ändrat rutinerna! ;P

 10. fantasymoon skriver:

  Shit.. jag gjorde det den 25, cellprovet. Jag är en djävla hjälte måste jag säga. Tror jag berättade det i min dagbok på helgon.

  Jag misstänker att avklädnaden bakom ett skynke sker för att man skall hinna vänja sig vid att vara halvnaken inför främmat. För de som inte redan över på fredagkvällarna då.. :P Men jag har lär tmig.. kjol, stayups och trosor.. av med trosrna och resten stannar. :D Chop Chop..

 11. MaddeMad skriver:

  D e skitjobbigt att fläka sig så men ALTID skönt inombords när man har lämnat cellprov….

 12. Millan skriver:

  Fantasymoon; bra tips, det där med stay ups, trosor och kjol!!!

 13. Tale skriver:

  Hmm, I thought you believed in the destiny? Then why bother using you money on Cerazette? Save them for cool babyclothes instead! Remember; you promised one for MiniBråk too! ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com