Hej Galaxy! Vad börjar jag med?

Ja just det!

Jag har övergett Apple och deras iPhone. Nu förlitar jag mig på min nya Samsung Galaxy S8 plus.

Jag har haft iPhone i många år så nu handlar det mest om att lära sig denna telefonen. Det är en enorm omställning och jag inser att det det kommer att ta ett tag att vänja sig. Det finns ju hur mycket som helst man kan göra på denna jämfört med iPhone.

Jag tänkte fortlöpande recensera min upplevelse. Jag är säker på att det finns fler inbitna iPhone användare än mig som är konservativa, försiktiga och rädda.

Det första som jag ville göra är att ställa in telefonen så den tilltalar mig visuellt. Kanske inte det viktigaste för de flesta men för mig.

Och dessutom en rolig grej att kunna göra. Man är som sagt väldigt begränsad på en iPhone. På denna telefonen kan jag inte bara välja bakgrund utan även ändra teckensnitt på telefonen och ikoner, teman, färger osv.

Detta älskar jag såklart!

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Alexandra skriver:

    Jag var en riktig Iphone älskare men valde en samsung när vi skulle byta mobiler och sedan dess finns inget annat än Samsung eller ja, android Grin
    0    0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com