Heja Skolverket! 

Håller fortfarande på med mitt förbannade blodsocker. Det svajar så enormt! Inte utan att man känner sig överkörd av en lastbil mest hela tiden. 
Just nu är det lite status quo hos oss. Vanliga rutiner med barnen osv. 
Läste ni i tidningen om mina kids skola – att de fått en slap på käften av Skolverket och en rad punkter de måste åtgärda innan september annars får de betala vite på 600.000:- Kolla här
Måste erkänna att jag gottar mig. En del av punkterna är saker som jag själv haft problem med skolan med. Hate to say it men.. Told you so. Måste även erkänna att det känns förjävla bra att ha rätt. 
Världens mest udda grej hände idag. Sitter ute på framsidan. Hör Kaeli säga ”Mamma kolla vem som tittar på dig”. Jag vänder mitt huvud mot grannens staket (ganska högt) och där hänger en unge och glor på mig. Ingen jag känner- den ungen bor inte där. ”Du är fin” säger hon. Sen orkar hon på sina öron och ovanför sin läpp och tillägger ”Med det och det” och syftar på mina piercingar. Heh.. Hörde Kaeli stolt ropa ”Det är min mamma!!” Älskar att ungar oftast inte är lika fördomsfulla som vuxna. 
Nåja. Thats it. 
Hasta la vista. 

Du gillar kanske också...

Lämna en kommentar!