Helg: En söndagsmorgon

Nu känns det som en mindre evighet sedan jag bloggade. Men här är jag. En söndagsmorgon innan min värld vaknar till liv, innan JAG piggnar till ordentligt.
Jag var ju hos tandläkaren i torsdags och när bedövningen släppte trodde jag att jag skulle dö. Jag klarade någon enstaka timme på jobb på fredagen innan jag skickades hem. För jag säger sällan/aldrig att jag vill hem, det får bli att Cindy gör slag i saken.  Lördagen kändes ganska okej, jag klarade av att jobba alla mina timmar och nu är det söndag. Men ni ska veta att folktandvården kommer få ett samtal av mig i morgon. För jag betalar väl inte massa dyra pengar för att de ska laga tänder och ta bort smärta utan att de faktiskt gör det? Jag fick rådet av en läsare att kolla upp privat tandläkare och det kommer jag nog göra.

Så därför har jag inte mycket att blogga om under kategorin ‘missmaddis liv’. Jobb och tandvärk står på menyn och inte mycket annat.

Idag ska jag i alla fall städa lite. Lite sådär sakta, i lagom takt och bara ta det lugnt, och njuta av att vara ledig från jobb.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Sannen skriver:

    Om du vill ha råd ang tandläkare så kan jag varmt rekommendera Lars Forslund.. Han har sin klinik i gångavstånd ifrån triangeln… O han e superduktig.. En av de bästa om jag får säga min mening.. Tro mig, du blir inte besviken.. O han e inte dyr heller =)

    Kramis

  2. Dan Ekensteen skriver:

    Tandläkare gå inte till den privattandläkaren vi har i Staffanstorp kolla på nätet om honom

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com