ante omnis mea familia

Helgen i bilder!

Det har verkligen varit en fullspäckad helg med barnen, Emma och hennes sambo. Lördagen spenderades vid ett mini zoo, som ni fick läsa om och på söndagen gick vi hem till Emma igen. Emma var i full färd med att baka bullar, som ni vet och vi målade t-shirts tillsammans. Vi åkte ut i skogen allihop och promenerade och det var en bra rastning och jag önskar att jag och barnen kunde göra det oftare – ta oss iväg.
Barnen uppskattade det minst lika mycket som jag.

  
Projekt T-shirt målning.
Emma var inte förvånad av mitt val av motiv!

 
 
En perfekt avslutning på söndagen
Emma och Phini gosade i soffan tillsammans.

Igår hade Phini’s fröknar nån utvecklingsdag på skolan så han var ledig. Jag tog Laaiti också ledig och min plan var egentligen att stanna hemma och städa, eftersom jag inte hunnit det under helgen. Jag hade just satt igång en maskin tvätt och diskat undan när Emma undrade om vi ville med ut på bus. Så inte långt därefter körde vi in till tropikhuset i Malmö och pojkarna fick uppleva riktiga, livs levande reptiler. Det tyckte de var hur spännande som helst. Vi körde in en sväng till Entré för att Emma behövde köpa nått och pojkarna uppskattade alla rulltrappor. Det finns förbannat gott om sådana på Entré. Det var det ENDA som var roligt med att vara på ett shoppingcenter för pojkarna. Vi körde hem till Emma en sväng och pratade om en skogsrunda men det blev en runda till City Gross istället. Sen gick vi hem och lagade middag. Mot kvällen gjorde jag en paj som jag blev inspirerad av Emma. Päronpaj. Jag hade snott hennes recept tidigare och jag njöt i fulla drag hela kvällen med paj, vaniljvisp och film på TV.

Och dagens roligaste bild blir på Laaiti och hur han satt med benen i kors igår:

 
Han är SÅ GAY!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 tankar om “Helgen i bilder!”