Helt fel lockbete!

Det börjar bli ganska tjatigt nu, faktiskt. Nästan lite slentrian. Jag förstår inte hur det har kommit att bli såhär – om det är något jag sagt/säger eller gjorde/gör. Eller om jag kanske bara utstrålar sådana vibbar som gör att det blir så.

Jag tycker väl inte att jag är vare sig ful som stryk eller bildskön men jag är inget speciellt. Mitt utseende är inte unikt på något vis. Jag har inga rådjursögon eller perfekta läppar men jag ingen ovanligt stor näsa eller för små ögon heller. Och visst kan jag locka till mig män – men.

Men – mitt problem är ju som ni har förstått genom åren, att jag lockar till mig helt fel män och när jag nu tänker tillbaka ser jag att merparten av de män jag drar till mig är män som redan är i förhållande och det utan att jag gjort någon som hest invit. Utan att jag ens tar första kontakten. Men alldeles för ofta får jag ett mail här eller där från män som antingen är gifta, förlovade eller i samboförhållande och jag börjar ju undra nu, varför det är så att just jag ska dra till mig dem?

Utstrålar jag en sådan energi, att jag är en slit-och-släng kvinna som man inte inleder något seriöst med? Är det så att mitt utseende på något sätt gör att jag inte tas som flickvän-material utan snarare ‘den-andra-kvinnan’ material?

Vad får män att tro, att jag inte skulle vilja ha ett förhållande och familjeidyll – ja, jag ser ut som jag gör med alla tatueringar och piercings men glöm inte bort att jag faktiskt är trebarnsmamma, och jag ÄR inte mina tatueringar och piercings – jag bara ÄR. precis som alla andra.
cheating-on-test-raw-multimediaOch hur vill eller tror de att jag ska förhålla mig till deras kontakt? Jag kan hålla det platoniskt – absolut. Men jag förstår det underförstådda i deras texter åt mig. Jag förstår varenda blinkgubbe och varenda komplimang. När de kallar mig vacker, snygg, sexig eller milf. Och det känns som ett hyckleri – såklart. Och min absolut första spontana tanke jag alltid får är “Undrar vad deras sambo/flickvän tycker om detta?”
Och även om det är som sådan, att de inte trivs i sina förhållanden och kanske till och med är på väg att separera så tycker i alla fall jag att det är direkt opassande och olämpligt att “ragga” på andra kvinnor innan det de facto är över. Men som jag upplevt det är det inte alldeles för ovanligt att framförallt män – säkrar sin framtid lite? Och ser till att de har någon att falla på, när det väl tagit slut. Men jag vill inte vara den – det andra kortet.  Jag vill vara någons förstahandsval. Så det hade nog känts bättre om de männen hade flirtat/raggat på mig EFTER att de hade separerat och är singel, om de nu har ett genuint intresse. För moralens skull, om inget annat.

Jag tycker väl också generellt att människor idag som oftast tar alldeles för lättvindigt på förhållanden. Jag har vänner, både med och utan barn, som byter pojkvän som jag byter underlakan i min säng. Den ena månaden är det Nisse som är bäst i hela världen men månaden därpå har han bytts ut mot Kalle som ska vara bättre. Och alla dessa småbarnsmammor som alltid snackar om hur mycket de älskar sina barn och gör allt för sina barn ger mig spykänslor när de byter pojkvänner titt som tätt och bjuder in dem i familjens vardag för att sedan ta farväl och bjuda in en ny kille. Mammor som säger en sak men gör raka motsatsen. Varför är det så svårt för vissa morsor att vara ensam tills de faktiskt träffat någon som är stabil och SEN introducera mannen till barnen. När man REDAN är i stabilt förhållande? Det övergår mitt förstånd. Men nåja, åter till ämnet.

Jag har inte alltid varit helt oskyldig. Några av er vet det. Jag har varit med män som redan är i förhållande med någon annan kvinna. Inte ofta, inte mycket, inte som en vana, inte som del av ett förhållande, men tillräckligt för att kunna säga att även jag har gjort fel, om man vill se det så.  Jag har däremot aldrig varit otrogen mot någon jag har varit tillsammans med. Och en man som är otrogen mot sin flickvän med mig är ingen man jag skulle vilja inleda ett förhållande med – han har ju redan visat vilken typ av man han är och jag hade aldrig kunnat lita på honom.

64-Dirty_Old_MenOch bortsett från upptagna killar som flirtar med mig har det även varit.. Hmm, den “äldre” generationen. Och DET, om något, övergår verkligen mitt förstånd. Män, 50+, som raggar på mig. Vafan är det för fel på världen? Män, som är i min mammas ålder, som redan är morfar eller farfar, som tycker jag är skitsnygg och grämer sig med kommentarer som “Ja men du tycker jag är för gammal…” – vad hoppas de att få höra? Vad vill de att jag ska säga? “Näää. age is just a number!” ?
Eh nä. Du är gammal. Get real. Vi kan inte bilda familj. Jag behöver och vill ha en stark man som kan jobba och tillsammans med mig försörja en familj i en hel del bra år till. Inte en gubbe som kommer dö om 20 år när JAG är i 50-års åldern. Skulle jag mot förmodan däremot inleda ett förhållande med en man som är gammal nog att kunna vara min far så kan ni ge er jävelen på att det är ett bekvämlighetsförhållande och med största sannolikhet utan jämlik attraktion och kärlek – för att BLI försörjd och leva på gubben.  Inget annat.

Var är singelkillarna i min ålder? Var är den mannen som faktiskt kan tänka sig att slå sig till ro och få en hel familj på köpet? Var är MIN man?  MIN man som inte är någon annans redan och MIN man som inte är gammal-som-gatan?

Och VARFÖR.. VARFÖR lockar jag helt FEL män!?

 

Du gillar kanske också...

10 svar

 1. Nina Ö skriver:

  Jag tror att de män som hade kunnat vara bra, singlar mellan 30-40, som gärna vill ha familj, dels är lite rädda för att ta sig an tre barn, men även är lite rädda för dig. För lets face it, du ser mycket farligare ut än vad du är. Vi ska inte heller sticka under stol med att dessa män är hyfsat sällsynta.
  Anledningen till att dra till dig fel killar tror jag är en kombination av att de kopplar ditt utseende och attityd till promiskuitet, och att du som ensamstående mamma är lämplig som älskarinna då du inte själv är otrogen och troligen inte kommer att ställa några krav på förhållande. Jag säger inta att det är såhär, men jag kan tänka mig att det är så de tänker.
  Karlar där ute, rätta mig gärna om jag har fel.(vill gärna ha fel denna gången)

 2. Merlyn skriver:

  Hello snygglo..

  Jag tror att du utlyser så pass mkt självsäkerhet att du blir intressant för det. De flesta män dras till styrka, oavsett dåliga eller bra män. Tyvärr så är det ju så att de flesta ” bra” männen är upptagna och de andra som är ” bra” kanske inte attraherar dig. Jag som kvinna vill gärna ha ngn där jag får lite motstånd annars kan jag tycka att det blir tråkigt, jag behöver ngn att snacka med och ingen som håller med mig i allt och redan där går många ” bra” män bort, tyvärr. Sedan de ” dåliga” de verkar oftast ha ngt över sig som man tror sig kunna klara av, vilket man oftast inte gör och då brukar det sluta på ett bad sätt.. Det är vad jag tror iallafall. Kramiz

 3. Tamagal skriver:

  Jag har inget till övers för dem som flirtar utan att avsluta sitt gamla, men många gör verkligen så.

  Dock hajade jag till lite på ditt ”sidospår”…
  Nej, du har inte introducerat MÅNGA män för barnen. Absolut inte…
  Men man kanske inte kacka i eget bo om det där med stabilt förhållande innan och eftertanke.
  Det kan nog huggas snabbt på från elaka kobror.

  • admin skriver:

   @Tamagal, Min poäng var de mammor som byter pojkvänner var/varannan månad. Att man chansar en gång eller två är sin grej, men jag tycker inte att man introducerat ett tiotal män under loppet av ett år eller så.

 4. TuffLoysan skriver:

  Ang det där med att inte introducera kille efter kille för sina barn.. jag håller helt klart med, men samtidigt skulle jag inte klara av att dejta en kille så pass länge att jag skulle anse att vi har ett stabilt förhållande, för hur blir det då om killen i fråga inte kommer överens med min son? Jag brukar efter ett tag låta killen i fråga umgås med mig (och gärna med även fler personer inblandade), för att se hur killen hanterar min son och hur dom kommer överens. För det är viktigt för mig.

  Ang resten av inlägget.. låt det ta tid så ska du nog se att det dyker upp en bra kille i lämplig ålder så småningom :)

 5. Jessica skriver:

  Nina skrev det ganska så bra i sitt inlägg. Sen tror jag att du drar till dig badguys för att ”snälla” killar tråkar ut dig. Det är ju lite av den där utmaningen. Sen har du en mammainstinkt också som kanske gör att du drar dig till dom som iaf i ditt tycke behöver hjälp också hjälper du dom gärna och det utnyttjas.

  Du kan ju prova söka den stora kärleken på nätet. Lägg inte ut bild och se om det kan göra att inte ”the bad guys” jagar dig utan kanske helt vanliga Svenssons

 6. mimmi skriver:

  Din man finns där ute någonstans, han har bara inte korsat sin väg än! Håll ut!

 7. mimmi skriver:

  ”korsat din väg än” skall det vara.

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com