Hemleverans av veckohandling! Jag jämför! 

Yep! Nu är det lov igen. Jag tycker det är alldeles för många skollov. Magnus jobbar och jag är hemma med 5 barn. The joy! Kaeli börjar lovet med huvudvärk & feber. Tredje dagen med feber av och till. 

Manges har haft inbrott i sin arbetsbil nångång innan måndagsmorgon. Han upptäckte det när han skulle köra till jobb. En krossad ruta & ett hål i dörren och alla verktyg borta. Där fanns verktyg för så mycket pengar! Det är väl själva fan att man inte kan ha saker ifred.

Det enda som är nytt i mitt liv är att jag börjat veckohandla på nätet. Förra veckan testade vi mat.se och denna veckan provar vi mathem.se – ska göra lite jämförelser för att se vem som kommer få oss som stamkund. De kommer utan tvekan tjäna en del på oss, vår storfamilj handlar mat & övrigt för över 10 000kr /månaden. De borde erbjuda oss rabatter kan jag tycka. 

Men detta är en tjänst jag behöver. Önskar jag vad upptäckt det tidigare. Jag har fått för mig att det skulle bli dyrare. Att varorna är dyrare och frakten likaså. Men det verkar inte så. Mat.se har dessutom gratis hemleverans när man handlar över 700kr (tror jag det är) vilket vi gör. Mathem verkar också erbjuda gratis leverans men då får man inte välja lika fritt när det kommer. Och med min värk (framförallt ryggen) och med en liten bebis så underlättar det otroligt att få maten hitlevererad. Slipp bära & kånka. Den dyraste skillnaden jag upptäckt är Meelos mat. NAN Sensitive 1  kostar 133kr på mathem och 105kr på mat.se. Det borde de se över! City Gross tar 99krså de har definitivt lite att jobba på. För min skull. 

Vilka av er använder nån liknande tjänst? Vad tycker ni? 

Min vän Cim bor tydligen ganska dumt för ingen levererar till henne. Jag stör mig på det som fan för jag tycker hon behöver det, precis som jag. Hon har 5 kids varav en bebis. Snälla nån – help a sister out! 

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Alexandraonttonen@hotmail.com skriver:

  Vissa maxi butiker erbjuder hemleverans eller att man hämtar upp kassarna i butik.

 2. Cim skriver:

  Inte ut hit, ingen affär (inte ens Hemköp 800 m från huset) kör hem. Så jävla dåligt!

 3. Åsa skriver:

  Vi kör shoponline på Ica maxi. Hämtar upp påsarna där. De bär in de i bilen o alt. Har även hemkörning! Bra priser och fantastisk service :)

 4. Kattis skriver:

  Mamma handlar en del från både mathem och mat.se, hon kollar lite efter erbjudanden och sådär och handlar hos den som erbjuder nån rabatt vid tillfället :) för henne blir det lite dyrare att handla online men det vägs upp av att hon slipper bära. Tror inte det blir jättemycket dyrare heller så. Coop har också en sån onlinetjänst men den vägrar hon, hon stör sig enormt på att dom tar betalt för påsarna :’) principsak.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.