Hemma igen.

Igår blev jag utskriven på förmiddagen. Jag frågade sköterskan då (runt tio) om jag skulle få nån smärtstillande innan jag åkte hem. ”Ja det skulle du fått klockan åtta, jag har bara inte hunnit” svarade hon. Det var liksom inte bara två Alvedon det handlade om utan en oxycontin också. Man kommer inte ifrån att man känner sig bortglömd..
Jag ville i alla fall bort. Jag ville hem. Jag smsade Magnus som körde nästan direkt och gick och pussades med Lotta innan jag blev hämtad. Kom på i efterhand att ingen sagt när bandagen ska plockas. De skulle tydligen ha nån telefontid och ringa mig om några veckor. Fick med mig oxycontin hem för några dagar för det hade min doktor Mikael ordinerat – en för övrigt Alldeles förträfflig överläkare. fick även med sex sprutor som pappa får ge mig. Klexane igen.
Ssk som jag hade, erbjöd mig två Alvedon efter operationen för det sa hon att det brukar räcka efter en titthålsoperation. Lustigt att läkaren då hade ordinerat oxycontin..? -som hon gav mig på kvällen……
Det KANSKE kan bero på vilken typ av op man gjort?
Om inget annat så har jag lärt mig att Ketogan är skit. För mig, dvs. De har inte så bra effekt på mig.

Känns skönt att vara hemma. Man slappnar av på ett annat sätt. Magnus har varit en ÄNGEL. Han är omtänksam och hjälpsam. Han körde iväg igår och handlade hem lite. Han servade mig mediciner och dricka och tar hand om mig och jag är evigt tacksam. Min hjälte. Guld värd. Imorgon är sista dagen för att besiktiga min bil så Magnus erbjöd att köra iväg med bilen och få det gjort idag. Åh. Älska..

Snart kommer barnen hem. Dags att vara mamma igen.

Du gillar kanske också...

8 svar

 1. Jeanette skriver:

  Du verkar ha hittat en toppenkille! Härligt att bli omhändertagen! Krya på dig nu, och se för tusan till att vila nu!! :)

 2. Thina skriver:

  den medicinen fick jag efter rygg operation, den tog bort smärtan men satan va yr man blev…såg typ stjärnor när jag rörde mig,,,den va läskig! Slutade med den så fort jag kom hem och kunde testa på tradolanen skulle räcka vilket den gjorde,

  Så då slapp jag den andra. tradolanen är min trasiga kropp inkörd på så den ger mig inte massa snurrande.
  Men hoppad du slipper ha ont nu!! Annars trackasera dom!!! Du ska ju inte lida i onödan!

  Och glömmer dom att höra av sig så ring å fråga när du ska ta bort bandaget, eller gör som jag titta och se om det ser ok ut,..

  Ta hand om dig och låt folk sköta om dig!
  Kram Thina

  • admin skriver:

   Jag känner verkligen INGENTING av Oxycontin. Den tar långt ifrån bort all smärta, bara absolut toppen.
   Likadant med Ketogan sprutorna. Likadant med Tramadol & Citodon. Jag känner INGET och de tar inte mycket av mina smärtor..

   Fördel: jag kan aldrig bli beroende?
   Nackdel: jag kan aldrig helt smärtlindras..

 3. Ingrid skriver:

  Du är värd kärlekenslycka!!!!!
  Hoppas du blir bättre nu efter op. Jag är lite rädd att det är något liknande jag har råkat ut för. Än så länge har läkarna inte hittat svaret på mina ”kramper”. De verkar ha fixerat sig på de tre knutorna som jag har fått i op:ärret efter min gallstensoperation. Nu har jag blivir skickade till en smärtläkare i Simrishamn för att se om man behöver ändra något i min vanliga medicinering för benet, äter ju ganska mycke morfin för smärtan i benet. Så de vill knappt ta emot mig på akuten :-( Tycker att jag ska vända mig till smärtläkaren först. Smärtläkaren anser inte att han kan göra något förrän man vet varför jag får ont. Snacka om att hamna mellan stolarna :-((
  Många kramar till dig Maddis o hoppas att du blir bättre nu!!! Krama barnen o Magnus

 4. Tina Wedin skriver:

  Testa röka hash? :ZZZ: :shutmouth:

  Ne men vad jobbigt att inte de starka medicinerna funkar? Kan du inte få morfinsprutor? Jag fick det efter båda min kejsarsnitt och det tog bort all smärta för mig.

  Krya nu och vila. Låt killen få passa upp dig massor.

  kram
  Tina

 5. mimmi skriver:

  Men herregud! Nåt annat måste ju finnas som kan hjälpa dig. OxyContin brukar man få tillsammans med OxyNorm och det brukar hjälpa dem som har som ondast. Men är du resistent mot morfin så måste det ju finnas någon annan substans som kan hjälpa dig. Ring din läkare på sjukhuset som opererade dig, och var enträgen. Gå INTE till vårdcentralen, de hjälper INTE dig!

  Lycka till!

 6. Själv får jag allergiska reaktioner på ketogan så jag förstår att du ogillar det läkemedlet.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.