Here comes the pox..!!

 

Laaiti och jag hade en helmysig dag idag. Han var faktiskt inte alldeles för jävlig iheller, tvärtom så hade jag kul och njöt av hans sällskap. Laaiti är färgglad och livfull och han var glad och snäll idag.
<KENOX S630 / Samsung S630><KENOX S630 / Samsung S630> Vi fikade på Mackedonnals som jag hade lovat honom och han fick sin leksak i sitt Happy Meal. En ungefär likadan som Phini fick sist vi var där. Laaiti åt godkänt och satt oftast ner på stolen, haha. För mig bestod lunchen av en helt okay chokladdoppad donout och en knappt okay latte. Jag är inte vidare förtjust i donkelidonkan mat. Nuggets, Hot wings & pajerna är iofs goda..
<KENOX S630 / Samsung S630> <KENOX S630 / Samsung S630> Vi gick in om mitt jobb och hälsa på en snabb runda och Cindy fick pussa, krama och busa med Laaiti. Laaiti är inte lika blyg som Phini så till och med Robban fick en slängkyss av Laaiti innan vi gick. Laaiti busade med Cindy och "gömde" sig och kallade på Cissi (Cindy) trots att han mycket väl vet och kan säga Cindy.
Innan vi kom fram till BR, som för övrigt var en intressant upplevelse med en treåring, gick vi in på Gallerix och hälsa p Nada som Laaiti aldrig träffat innan men som skulle se hans fot med ett pytteminilitet sår. Han satte sig helt sonika halv bakom kassan och plockade av sig skor och strumpor, visade såret sen fick Nada plocka på strumpor och skor igen. Nada fick en kram och vi gick vidare till BR.
– ÅH MAMMA!! KÖP DENNA TILL MAJ!! ÅÅÅÅÅH MAMMA!!! KÖP DEEEEEEENNA TILL MIG!
Så lät det vart vi än gick i butiken. Inte på ett odrägligt tjatigt sätt men på ett alldeles förtjusande sätt, ungefär som om det var självaste julafton. Hans ögon lystes upp av alla leksaker och jag plocka till oss ett tält med en tunnel som barnen skulle få ha och leka i.
Laaiti somnade i sulkyn på väg till bussen och inte en jävel kunde hjälpa mig upp på bussen där jag fastnade med ena hjulet mellan trappstegen. Kukmedmänniskor. Efter några om & men fick jag sparkat loss den, konstigt nog utan att pojken vaknade.

<KENOX S630 / Samsung S630> <KENOX S630 / Samsung S630> Väl hemma hos mormor kommer Phini fram och visar mig en prick i armhålan han hittat. Jag undersökte hans krop och fann några till. Inte överdrivet många men några stycken varav en på ryggen som är en blåsa som ser vattenfylld ut. Här kom  det – vattkoppor. Ta gärna en titt på bilden för att ge mig din åsikt.
Han har två blossande på låren, sådär, röd-blossig. Några enstaka ruvor lite här & där, några prickar, och denna blåsan. Jag gissar på vattkoppor. Han mår bra för övrigt – uppe och är glad och pigg, bra aptit.

Och med det, ett tält med tunnel och glass hos mormor ska jag nu göra mig redo för att dra ut med Lotta och i morgonbitti/förmiddag, köpa cyklar till mina barn!

Du gillar kanske också...

14 svar

 1. Anna skriver:

  LÅter ju som att ni två hade en toppen dag idag. Roligt när man kan göra så fast man är ensamstående, att man kan ha pojkarna var för sig. För som du skrev innan så tror jag också att det är viktigt att dom får känna lite extra kärlek en dag då och då.. :) Vet inte om det är vattkoppor då jag ej kommer ihåg hur dom såg ut när jag va liten ;) Hoppas ni får det skit kul i kväll..

 2. Ninna skriver:

  Ser faktiskt ut som vattkoppor, eller början till dom..läkaren sa till oss att man tydligen kan urskilja vattkopporna då det brukar bli en sk Röd ”sol” runt om själva plidan och blåsan.
  Min tös fick sin första på näsan och där finns ett tyvärr fult ärr fortfarande men det kommer ju försvinna med åren.
  Och tyvärr fick hon ju rejäla koppor enorma sådana så läkaren fick skrivit ut tavegyl till henne då dom kliade nåt fruktansvärt. Hon fick även MASSOR speciellt innanför blöjan och dom var inte roliga, men barnpuder hjälpte jättemkt det tog jag även på dom hon hade på kroppen faktiskt.
  Inte alla barn som blir sjuka av kopporna heller, fast dom säger att destu större dom är destu sjukare brukar dom bli, fast även det är nog ganska individuellt :-)

 3. alma skriver:

  BAH!!! läs min blogg!

 4. Annelie skriver:

  Söt unge han är! Ni verkade haft en toppen dag :) Se nu till att vakna i sängen i morgon bitti och inte i det nya tälten ;) ang bilderna på prickarna så tycker jag det ser ut som vattkoppor. båda mina ungar har haft det så jag tycks känna igen dessa små blåsor. vissa barn klarar sig bättre än andra och slipper både feber och allt för mycke blåsor. kram på er :)

 5. Sarah skriver:

  Bild ett ser ut som myggbett (så som de ser ut på mig tills jag kliat de ännu större)
  Bild två kan vara en vattenkoppa, men det kan också vara en sk fettknöl som kan komma bara sådär, och som inte försvinner. (utgår bara från hur jag ser det på bilderna)
  Fast det är ju som du skriver, säkerligen vattenkoppor. Isf kommer det vara många fler i morgon.
  Kul med en cykel som piggar upp då :-)

 6. Kim skriver:

  Ja du får gå ut med Lotta.. Skriver man inte i bloggen att man vill att Kim ska följa med så ska det inte ringas & sms:as en massa & försöka locka mig inte =P Hoppas ni har skojigt ute iallafall.. Och vi två ses på söndag :o) Puss Kram

 7. TuffLoysan skriver:

  Blir lite besviken att jag inte alltid kan se hela videoklippen som du lägger upp. Är jag den enda med det problemet?

 8. Anna V skriver:

  Jävlar vilken goding han är!

 9. Anna skriver:

  Glömde ju att säga hur söt han va när han säger att ni ska in till Malmö och åka buss… :)

 10. Mie skriver:

  ”Man måste läsa mammas blogg”, jag smälter! Jag älskar när du skriver om pojkarna spelar ingen roll om vad det är de gör eller ska göra, det är lika underbart varje gång och sen är de så jädrans söta :D

 11. Jessica skriver:

  Du får man la ge en puss tillbaka då :)

 12. MaddeMad skriver:

  D ser ut som vattenkoppor. Iaf början till det.
  Kanon att han fick det nu, hoppas Laaiti oxå får d sen e d ur världen =)

 13. Sarah skriver:

  Äntligen kunde jag höra filmen (haft problem med ljudkortet här hemma) satans vilken gullegris :-)

 14. karolina skriver:

  *cheer*
  gud vilken blogg! tycker om din design och formen!
  har du lust att hjälpa mig för att få en som du?
  =)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com