Höggravid på blinddate!

Och här har vi en sådan sak som fan bara händer mig – jag vet inte hur jag “lyckas”.
Jag är nog en av världens klumpigaste människor.

När min kusin Jessica fick sin dotter skulle jag skicka ett grattis sms till henne. Jag hade två nummer med hennes namn i mobilen och skickade till det jag trodde var det numret hon använde nu. Jag har inte så bra koll. Fick svar en stund senare av någon som undrade vad jag mena, hon har inga barn. det visade sig såklart att jag skickat till någon helt annan. Men smsen fortsatte ändå, trots att vi inte kände varandra. Hon var en ung tjej från uppåt i landet och inom kort la vi till varandra på facebook. Det var en kul grej och kul att smsa och “lära känna” varann på det sättet.

Ikväll skickade jag runt några “Grattis på Mors Dag” sms till några vänner i min lista. Jag skickade även till Zarah, som jag inte haft kontakt med på år och dar, tänkte det kunde vara en trevlig överraskning för henne. Jag fick till svar “Nu hänger jag inte med?” Så jag svarade vem smset var ämnat för och undrade om jag kanske skickat fel… Vilket jag såklart hade. Denna person är ingen mamma. Denna person är inte ens en kvinna. Jag skickade smset av misstag till en 24årig kille från Göteborg. Hur fan lyckas man med det.. Han skrev i ett sms “”börjar likna sms dejting” efter att vi frågat varandra “vem är du då” och presenterat oss för varandra med namn, ålder och vart vi kommer ifrån. Haha. Och sedan dess fortsatte smsen lite. Hur kul som helst! Sen efter ett tag tänkte jag, att jag får i alla fall berätta att jag är ensamstående tvåbarns mamma och höggravid. Och jag var säker på att smsen nådde sitt slut men det gjorde de inte. Vi fortsatte smsa och han verkar vara en trevlig kille, om inget annat kul att smsa med.

Kan man chatta på nätet, gå på bilddate, så kan man väl accidently börja smsa med en random främmande man? Haha. Hur fan lyckas jag skicka sms till fel nummer..? En typisk missmaddis-grej. Det händer fan bara mig!

Du gillar kanske också...

7 svar

 1. dizzy skriver:

  skrattar ja det e dig det händer,,, hihi du e fan roligt du!!!!! :D

 2. mimmi skriver:

  Äsch, det är väl bara kul! Lite skoj måste man väl ha här i livet. Så var glad att du är klumpig, så att sådana här saker händer. (:

 3. Emma skriver:

  En sen kväll när jag jobbade fick jag ett sms av en kille låååångt uppifrån. Bevisligen var smset ämnat för någon han hade någon form av fyllerelation till. Jag minns inte exakt vad det stod för det var så längesen, men det var poetiskt och roligt formulerat och vinguden (och formodligen även kärleksguden) hade visst ett finger med i spelet.
  Jag svarade att det väl hade varit trevligt att ses men det var nog svårt att ordna eftersom han befann sig sådär 160 mil ifrån mig…

  *woohoo*

 4. ^^ skriver:

  att man sms:ar fel nummer är ju faktiskt rätt vanligt, så det händer inte bara dig.

 5. Zarah skriver:

  Vilken ”Zarah” skulle detta till egentligen? ; )

 6. missmaddis skriver:

  DIG, Zarah! Allt är DITT fel, haha!

 7. Zarah skriver:

  Finaste Madde! <3 Tack!

  Och jag vet, allt är mitt fel. Bjuder på det! Du borde absolut ha en Göteborgare i ditt liv ; p

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com