ante omnis mea familia

Hjertelig tillykke med fødselsdagen!

Idag fyller min pappa år. Min älskade surgubbe till pappa fyller ** år! Och bara därför körde jag iväg med kidsen idag för att handla till honom. Men vad köper man en man som redan har allt han vill, köper det han vill ha eller önskar sig omöjliga saker?! Ja, jag vet ju vart jag fått det ifrån iaf..
Varje år önskar han sig samma sak – en jukebox. Ända sen jag var liten – en jukebox. Vet ni vad en riktig sån jukebox kostar, som spelar gamla vinyl?
Så det fick bli massa småplocke-grejor som han KANSKE kan ha användning för nån gång i framtiden.

Pappa: Va fan ska jag med en limpistol till?
Jag: Haha, ja inte fan vet jag.. du ska säkert bygga nått nån gång..
Pappa: Om jag lever om 10 år och du kommer hit.. så ska du se att den är fortfarande oöppnad.
Jag: Ja men jag kanske kan behöva en limpistol nån gång! Då kan jag låna din, som du nu har!
Pappa: Nä. Den är min.

HAHA. Min härliga farsa!

Idag gjorde jag en intresseanmälan på en annan lägenhet. Den är större än den jag har nu, på markplan med en liten trädgård och jag ÖNSKAR som fan att jag får den även om jag vet att det finns flera andra i kö. Marklägenheterna (i synnerhet 3or) går som smör i solsken och de går ju efter kölistan – den som stått flest dagar i kö vinner liksom. Jag trodde att jag låg ganska bra till med mina SEX ÅR I BOSTADSKÖN men Zandra ligger fan före mig ändå och hon har sökt samma lägenhet. Men vafan.. man kan anmäla intresse ändå och hoppas av allt man förmår. Om ni alla samlas lite och sänder positiv energi åt mig så ökar nog mina chanser! Min plan är att flytta ifrån denna hemsökta lägenheten och därmed vräka mina inneboende! Tror ni jag lyckas med det?

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Hjertelig tillykke med fødselsdagen!”