Hämnden är ljuv…

Tro det eller ej, jag fick faktiskt en sovmorgon i morse! Men som ni vet, som med allt annat här i livet får man betala för det. Jag vaknade till en omöblering. Jag vet inte varför mina söner fick för sig att deras lilla vita bokhylla skulle stå i vardagsrummet, mde hyllorna avplockade, framför TV;n. Och nötskal överhalva golvet, som de själva fick dammsuga upp. Bananskal och halvätna päron låg på både bord och golv. När katten inte är hemma, dansar råttorna på bordet. Det var fan värt det, jag fick sova ut lite.

Jag tog ett varmt bad och klädde mig i lugn och ro, tvättmaskinen kämpar för att göra rent lite kläder och det är en lugn söndag. Emma föreslog att vi skulle träffas igår kväll men timmen var sen för pojkana som fikade min blues kaka (jag tillhör skaran som tröstäter och igår bakade jag en chocolatebrownie tårta) och jag hade planerat ut min hämnd. Klipp, klipp.

Jag vet att jag hade lovat Phini sist att jag inte skulle klippa honom mer, att han själv skulle få bestämma nästa gång han skulle klippas men det privilegiet försvann igår så jag beslöt för att slå flera flugor i en smäll för de behövde faktiskt en klippning. Så blev det. Efter dushen somnade de bägge två runt nio och det var tunga barn jag bar in.

Jag pratade i telefon nån timme in på sentimmarna men blev inte mycket klokare av det. Inga frågetecken strätades ut och jag somnade sent.

Om en stund kommer Emma och hämtar oss och vi ska hem till henne Jag vet inte riktigt vad som ligger på planeringen men det blir alltid lyckat med Emma och hennes sambo. Och idag, mina vänner, är detta precis vad jag behöver.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. sandra skriver:

  Låter som en härlig söndag, trots uppvaknadet *woohoo*

 2. Sarah (i Sandviken) skriver:

  Oj, jag hann visst bli ”utslängd” från hemliga lösenordet…..jag fick i alla fall skrivit på skyddat B. Vill du och känner att du har förtroende för mig så kan du skicka ett mail med det nya…… sarah.thornberg@hotmail.com

  Kram *kjerlek*

 3. Therese.A skriver:

  Skönt att du fick lite sov morgon.

 4. Emma skriver:

  Jag har äntligen klarat av körkortet och när jag gjorde uppkörningen så snurrade du runt i mitt huvud. Det kändes som ett ”Yes jag hann före henne”, men samtidigt så håller jag tummarna att du får ditt körkort inom kort. *woohoo*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com