Hämnden är ljuv

McD & spindelmannnenmobiltelefoner
Fan vilket långt ord jag fick till..

Igår eftermiddag/kväll  blev hur lyckat som  helst. Vi åkte in till Malmö och mötte upp min pappa och gick till McD efter att mamma, jag och barnen hunnit med att hälsa på kollegor i centrat – jag vill ju visa upp min avkomma! Barnen åt bra under tiden som jag blev utstirrad av en medelålders minilatinare. Ja, han såg ut att vara latinare i alla fall. Jag hade ju min rosa ögonskugga på, kan vara det.
Jag och mamma tog barnen till BR Leksaker för att köpa present till Kevin och jag hittade faktiskt det som jag var ute efter. En spindelmannenkamera och en spindelmannenmobiltelefon. Kanon och alldeles perfekt., Men jag hade inte räknat med mina barns förtjusta ”ååååh mamma jag vill haaaaaa!”. Så istället för de två presenterna till Kev blev det plötsligt 4 varor till kassan. Jag ville unna barnen.
Claes Ohlson, Kjell &co med pappa innan vi stegade ur köpcentrat och åkte hem och klockan hade hunnit bli mycket. Laaiti somnade i sulkyn och sov i en timme och under tiden hann vi med att vänta på bussen, in på ICA och även hem.
När vi kommit av bussen skulle Phini och kissa inne på grillen vid stationen. Jag väntade utanför och två tonårstjejer tittade på mig och frågade om de fick låna en ciggarett.
Jag: Ursäkta, vad sa du?! Låna en ciggarett? Hur gammal ÄR du egentligen?`
Flickan: Jag är faktiskt femton!
Jag: Ja, femton! Nej du får inte låna en cigg av mig, köp egna eller better yet, fråga din mamma!
Jag vet jag kan vara jävligt elak ibland. Men jag tänker fan inte ge cigg till femtonåringar.

Inne på ICA pratade jag med en kvinna jag bott granne med förr och det visar sig att hon läser min blogg. Hon tittade på de nya spindelmannenmobiltelefonerna som pojkarna fått och undrade om de låg i paketet från Emma som jag bloggade om härförleden. Det blir väl så, att jag slipper berätta diddly squat för de som läser min blogg – de vet redan allt om mitt liv, haha. Jag hämtade paket från Buzzador (igen!) och köpte chips & skit inför myskvällen. Jag snackade lite med den där unga tjejen som brukar sitta i kassan och som pratar till mig som om vi vore kompisar. Sånt uppskattar jag, människor som inte är så tillbakadragna utan bara är sig själva. Jag stod just och pratade om min blogg och skrev upp adressen till missmaddis.com och hörde från bakgrunden hur någon lovordade min blogg. Rösten talade om hur mycket här finns att läsa och hur man fastnar. Det var blomstertjejen minsann. Den unga tjejen som säljer växter och blommor i den lilla hörnblomsterbutiken i min ICAbutik, läser min blogg.

Väl hemma kom Jenny över och vi mös med chips, dippa, läsk vid TV:n. Helt underbart lugn kväll. Phini var först till att däcka i famnen på mig. Jag gosade med honom en stund innan jag bäddade ner honom i hans säng. Ett tag därefter var det Laaiti som somnade i famnen på mig. Även denna lilla sömniga gossen bäddades ner och Jenny och jag satt kvar i soffan ett tag till innan hon gick  hem och lämnade mig ensam kvar med återstoden av molande värk i korsryggen och bäckenet.

6årskalas & Jysk

Idag var det 6årskalas! Barnen fick på sig stentvättade svarta jeans och svart långärmad skjorta, dagen till ära. Deras hår var stylat med hårvax och de var as snygga. Jag kommer ha grymma problem med dessa pojkar vs flickvänner såvida de inte utvecklar obesitas och taskig acnehy. Not likley.
Kalasets tema var ”Disco”. Madde hade bett mig stanna kvar och hjälpa henne. Vi kom dit och jag hade glitterspray i fickan som Madde bett mig ta med för flickorna och det var kul att spraya ner dem. Barnen fick samlas under tiden Kev öppnade sina miljoner presenter innan de sattes till bords för korv med bröd som alltid uppskattas av barn. Efteråt dansades det till musik och lektes nån lek innan det serverades glass till barnen. Efter glassen fick alla barnen följa med ut på lekplatsen och springa av sig och det var välbehövt efter en sockerrush a la chokladtopping och glass. Innan barnen gick hem fick de varsin godispåse med en ballong och mina barn fick gå hem till mormor & morfar ett tag.

Karin, Jenny och jag träffades på parkeringen och åkte till Jysk Bäddlager. Jag plockade till mig persienner till pojkarnas rum. Nu jävlar får det vara nog med dessa tidiga morgnar. Min plan är att mörkbelägga deras rum så att de förhoppningsvis sover längre och inte vaknar av morgonsolen som faktiskt lyser in i deras rum alldeles för jävla tidigt. Nu är det nog! Jag tvivlar på att min teori fungerar men det är värt ett försök och 89 kronor.

Det är dags för mig att rusta upp balkongen nu. Jag införskaffade mig ett cafémöbelset med två stolar och ett runt glasbord i silver/grått. Jag väntar nu på möjlighet att få träsoffan som står där nu bortskyfflad innan jag kan möblera och dekorera på min balkong. Men jag har planer.

Vi tog en sväng in på NOVA köpcentrum för att jag tänkte unna mig själv någonting. Det enda jag unnade mig själv var en stor Mocca Latte (ja, MED vispad grädde såklart) & en brownie på Espressohouse. Sen var det kört när jag gick in till BR Leksaker. Laaiti fyller snart år, som ni kanske vet, om ni sett min nedräkning i kolumnen till höger. Min bebis blir 3 år. Jag hittade någon stor jävla drake med fjärrkontroll som jag är bergis på att han kommer att älska. Den håller ett jävla liv och är en sådan leksak som kidzen älskar men föräldrarna i hemlighet plockar ur batterierna på när kidzen inte tittar och skyller på att det var dålig kvalité när den sen helt plötsligt inte fungerar längre. Taskigt läge, kiddo. Vi stämmer BR.
Sen var det någon mekanisk spindel som ska göra något.. kul, förmodar jag. Vetfan vad jag köpte egentligen men det såg kul ut.
Vid kassan såg jag vattenpistoler och det är väl självfallet att pojkarna ska ha det. Det kan jag unna mina pojkar nu när det börjar spira vår- och sommarkänslor. Jag ska lära de allt jag kan när det gäller vattenkring. Jag LÄNGTAR! Hahah! NU ska de få för alla gånger de inte städat rummet.. Hämnden är ljuv.

Ikväll hoppas jag på kvällsbesök av Dizzy om hennes höghet behagar komma hit en sväng. Barnen får vara uppe en stund extra om de orkar efter denna långa dag med kalas och jag ska bara ta det lugnt resten av kvällen.

Där har ni min halva helg.

Du gillar kanske också...

13 svar

 1. Emma skriver:

  Härligt.. Kul med shopping. ;)

 2. Sandra skriver:

  Det låter som bra presenter till Laaiti. :)

 3. Sarah skriver:

  Det låter som en underbar halv helg :D

 4. dizzy skriver:

  vänta du bara så kommer jag säger inte ofta nej till att träffa dig,,, har däckat min stora och lilla kille nu så ska bara ta på mig så kommer jag akta dig,,,, *devil*

 5. MittLivSomJag skriver:

  Ujuj så bortskämda pojkarna blir! HÄRLIGT! Å kul att kassörskorna vet att jag skcikade spindelmannenprylar till P pch L hahaha (: Fan det är farligt att bli somnämnd av MissMaddis.. då blir man Skåne-kändid :) (Skaaaune kjeandis!) :D

 6. Filippa skriver:

  Låter som en underbar helg, so far. Hoppas resten blir lika bra.. Trevlig helg! :)

 7. Tiagirl skriver:

  Haha…det funkar inte med persienner!!! Inte om ungarna ÄR morgonpigga! :D Iaf går inte min yngsta på det… :S

  Har smygläst här ett tag(och gud så snyggt det blivit här sen jag var inne, läser bara via blogline, sist!!!)och började använda dom lösenordskyddade inläggen på min egna sida…men, får inget svar av nån hur pass ”säkra” dom är? Vet du?

 8. Anna skriver:

  Låter som att du har haft fullt upp som vanligt… :D Hoppas söndagen blir lika bra som resten av helgen….

 9. Therese Anerland skriver:

  Vilka bra saker du hittar till pojkarna. Och jag lovar att persiennerna är helt klart värda varenda krona :D
  Hoppas ni får en bra söndag också.

 10. Tale skriver:

  I hope the venetian blinds helps! By the way, is Laaiti sleeping any better now?
  The presents looks nice. I have absolutly no idea what to give MiniBråk when she turns 3 in the summer. But she will for sure have a big party with all her little friends. I will hold it a month early to make sure non of them is away on holiday. Being the middle-child, I think that will be the most important for her. A day where all the attention is hers., and most important: all her friends are visiting. It’s hard for her that StoreBråk has that extra year and a half that means they have started to go home with each other after Kindergarten. Feels like StoreBråk is either eating at some one elses house or we have an extra kid for dinner every other day.
  Hope you get a real good Sunday all 3 of you!

 11. Tale skriver:

  Oh, and I almost forgot: I see you have decorated the link to my blog. Real nice! Some day I hope I can figure out how to make thos banners also..

 12. Ann-Sophie skriver:

  Låter som att ni haft en kanonbra första del av helgen!
  Alltid lika trevligt att läsa din blogg som jag nu gått o blivit beroende av.
  Den o en kopp kaffe så är morgonen gjord! :D

 13. Maria Malmgren skriver:

  hihi.. det är alltid skoj att träffa på folk som läser ens blogg och uppskattar den..;) .. låter som ni hade mkt att göra ., vilket är supermysigt.;)
  vi ligger inne på avd. 61 i lund på barnsjukhuset med William.., han mår inte så bra .., men det går åt rätt håll.., idag är han bara 19 dagar gammal.., tiden går så snabbt.., tack för ditt meddelnade.
  tänker på er med.
  kramar Maria med familj *hart*

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.