ante omnis mea familia

Hon fick världens BÄSTA personnummer!

Igår var en sådan mysig dag och idag visade sig vara detsamma. Maria kom hit med sin son William och hade med sig överdrivet mycket fika och gott och fint till oss allihop. En stund senare kom Emma och kort därpå kom min mamma hit som skulle se efter killarna en stund när jag och Kaeli gick ner till BVC.

Vi satt och fikade och mös allihop en alldeles för kort stund innan vi gick och BVC och besöket gick fenomenalt. Kaeli har gått upp i vikt och vägde igår 2965 gram! I fredags när vi lämnade PKU i Lund vägde hon 2770 och hade således gått ner de där grammen som nyfödda alltid gör, men det tog hon allt igen. Så ja, hon får mat. Haha.
Kaelis sköterska hade faktiskt ringt till Skatteverket och fått hennes 4 sista, som inte ens jag hunnit få ännu, men jag snodde det naturligtvis av sköterskan och ni kan inte ana mitt leende när jag fick veta att hennes 4 sista siffror i hennes personnummer består av MITT FÖDELSEÅR och ENBART DET!
Jepp – mammas flicka, minsann!

Idag började vi dagen med ett besök av Josefin, som vi senare packade picknick med och gick ner till Balders Hage där barnen lekte och vi satt och snackade och drack kaffe medan Kaeli sov i vagnen. Nu börjar klockan bli middag och idag står det fisk på vår meny. Ikväll får jag (förhoppningsvis) besök igen och jag STORMTRIVS.

Varenda dag sedan jag kom hem från sjukhuset har varit fullspäckad med gäster och aktiviteter och jag ÄLSKAR det och kommer fortsätta såhär. Om vi är hemma har vi gäster, annars är vi ute på lekplatser med våra vänner och barn. Detta är fantamig livet. Och jag ÄSLKAR det.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

8 tankar om “Hon fick världens BÄSTA personnummer!”