Hon fick världens BÄSTA personnummer!

Igår var en sådan mysig dag och idag visade sig vara detsamma. Maria kom hit med sin son William och hade med sig överdrivet mycket fika och gott och fint till oss allihop. En stund senare kom Emma och kort därpå kom min mamma hit som skulle se efter killarna en stund när jag och Kaeli gick ner till BVC.

Vi satt och fikade och mös allihop en alldeles för kort stund innan vi gick och BVC och besöket gick fenomenalt. Kaeli har gått upp i vikt och vägde igår 2965 gram! I fredags när vi lämnade PKU i Lund vägde hon 2770 och hade således gått ner de där grammen som nyfödda alltid gör, men det tog hon allt igen. Så ja, hon får mat. Haha.
Kaelis sköterska hade faktiskt ringt till Skatteverket och fått hennes 4 sista, som inte ens jag hunnit få ännu, men jag snodde det naturligtvis av sköterskan och ni kan inte ana mitt leende när jag fick veta att hennes 4 sista siffror i hennes personnummer består av MITT FÖDELSEÅR och ENBART DET!
Jepp – mammas flicka, minsann!

Idag började vi dagen med ett besök av Josefin, som vi senare packade picknick med och gick ner till Balders Hage där barnen lekte och vi satt och snackade och drack kaffe medan Kaeli sov i vagnen. Nu börjar klockan bli middag och idag står det fisk på vår meny. Ikväll får jag (förhoppningsvis) besök igen och jag STORMTRIVS.

Varenda dag sedan jag kom hem från sjukhuset har varit fullspäckad med gäster och aktiviteter och jag ÄLSKAR det och kommer fortsätta såhär. Om vi är hemma har vi gäster, annars är vi ute på lekplatser med våra vänner och barn. Detta är fantamig livet. Och jag ÄSLKAR det.

Du gillar kanske också...

8 svar

 1. Tina Wedin skriver:

  Samma som mig också då…1979..bra år det där :cool:

 2. Malin skriver:

  Vad häftigt!! *wee*

 3. Jessica skriver:

  Men ska inte den tredje siffran (i de fyra sista siffrorna i personnumret) vara ett jämnt tal om det är en flicka?

 4. missmaddis skriver:

  Jag sa ju inte i vilken kombination, Jessica :)

 5. Emma skriver:

  Heheeeehehehe, nej du är smartare än så… Jag tänkte först att är du inte riktigt frisk som lägger upp numret men sen tänkte jag att nja.. Just det. Och med kommentarerna som följde så förstår jag att det var mer kryptiskt än jag föreställde mig.
  Smaaaart kicka.

  *harrt*

 6. Jessica skriver:

  Haha ja det är klart, jag tänkte inte så långt ;)

 7. Suss skriver:

  Första tiden hemma är helt underbar när det kommer vänner med ”gröt” och vill snusa bebis varje dag!
  Man svävar runt på små moln och förundras dels över att man har ett så underbart barn men även över att man har så otroliga vänner som släpper allt bara för att få komma och lämna presenter! *harrt*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com