Hos familjerätten

Så. Nu är klockan halv tre och jag har hunnit tvätta och torka tre maskiner tvätt, vara på möte på familjerätten och framställa mitt yrkande och varit på ICA och handla middag och utflyktsfika. En annalkande huvudvärk talar om att jag borde ta en pilla redan nu innan det bultar till ordentligt.

Mötet på familjerätten gick faktiskt väldigt bra. De hade kallat Dickhead dit men han har varken kommit eller svarat (förvånad?). Således har de inte fått någon kontakt med honom vilket gör mitt yrkande starkare (hoppas jag? Det bevisar i alla fall mitt påstående om att han inte bryr sig). Nonetheless, nu fick han sin chans, fair and square. Och han har för vana att försaka sina bästa chanser. De ställde frågor som jag svarade på och de bägge två sa att jag verkade vara väl förberedd och påläst om detta. Jepp. I did my homework och jag har kollat upp. Jag har mött myndigheter förr. Jag har kollat upp det mesta som rör detta ärendet och har även egna erfarenheter. De verkade förstå vart ifrån jag kommer och när den ena utav de två sa "det där får vi ta med i vårt yttrande, det är bra att nämna" så tar jag det positivt. De är neutrala i ärendet. Jag har träffat en utav de förr, ni minns kanske när jag och Dickhead fick ta våra vändningar på familjerätten för att fastställa umgängesrätten som han kort därpå fukkade. Så det var ett "hey, hur är det, det var länge sedan, allt bra med pojkarna?" jag möttes utav.

Idag blir det blodkorv till middag! Det är en sån grej som man antingen älskar eller hatar. Jag undrar om mina pojkar kommer äta det.. Det är ju nyttigt och i synnerhet för mig med anemi. Knaperstekt bacon och lingon och mums!
Till fika idag med barnen, Madde och hennes barn har jag pecanwiener, ballerina med mintchoklad och varm choklad. Jag hoppas vi hittar en mysig lekplats vi kan sitta vid. Ikväll ska Jag och pojkarna mysa med varm ostkaka med sylt. Det är en sån dag idag.

Argh! Pilla!

Du gillar kanske också...

8 svar

 1. Emma skriver:

  Ostkaka är äckligt. Ses imorgon förmiddag! *kjerlek*

 2. Sandra skriver:

  Har aldrig ätit blodkorv, vart får man tag på det? *huh*

 3. Sarah skriver:

  *ryser* Urk för blodkorv! Åt dom det?
  Hoppas ni fick det mysigt i kylan i dag på lekplats.

 4. Therese Anerland skriver:

  Bkodkorv är ju inte favoriten direkt men ostkaka är ju gott *blush*

 5. Nis skriver:

  damn han er sgu en taber ham børnenes far :(

  godt de har sådan en god mor ihvertfald

  krammer og så drop det klamme blodpølse LOL

 6. MaddeMad skriver:

  Tack för en underbar & frusen dag *fniss*
  Som vanligt hade vi mkt & prata om & barnen lekte fint tillsammans.

  Pussssssssssssssssss

 7. Jasas skriver:

  Smart av han att inte svara / komma. Han verkar ju helt lost alltså! Han bryr ju sig inte ett smack, verkar det som!

  Är Ballerina mintchoklad god? Har inte vågat mig på den faktiskt.. BLODKORV är däremot underbart! Fast utan bacon, tycker inte om det :) Med med lingon, såklart.. åh!

 8. Anna skriver:

  Jag vet inte om det är bra eller dåligt att han inte kom dit. Det är ju bra för dig men man hade kanske hoppats på att han brydde sig lite mer om sina killar men tydligen så gör han ju inte och det är super sorgligt…
  *puke* Blodkorv är inte gott men det är ju inte ostkaka heller :) *tihi*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com