Hot om anmälan 5


Jävlar vilket liv det blev när jag uppdaterade min status på facebook. På något vis är det ju så att man kan se sina vänners gilla-markeringar och när de kommenterar helt andra statusar. För plötsligt kommenterar folk som INTE är på min vännerlista. Och igår var det så.
Jag blev hotad med anmälning av någon som jag misstänker är vän till DonatorDickheads sambo. Han tyckte inte om mitt inlägg och ville att jag ska radera det eftersom det kan påverka hela hennes omgivning, barn, familj, arbetskamrater. Och jag håller inte med alls. Men ja, det är fritt fram att anmäla, så får vi se hur långt man kommer med det..

 Han mailade mig också, trots hotet bland kommentarerna, men vi kom inte fram till något. Vill han anmäla är han välkommen att göra så. Jag tycker inte att jag har – som han påstod, hängt ut Dickheads sambo och dennes rättegång och jag tror knappast att den statusen ni ser här, kan på något sätt skada vare sig henne, hennes barn, hennes familj eller arbetskollegor. Tror ni?

 

 

 

 


Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 tankar om “Hot om anmälan