HOW SEXY AM I NOW, FLIRTY BOY

Jag känner för att skrika som Juliette Lewis gjorde i sin rollfigur som Mallory Knox i filmen ”Natural Born Killers” efter att hon vansinnigt slagit skiten ur en slemmig jävla typ – högt och tydligt vill jag gasta för full hals: HOW SEXY AM I NOW, HUH?! FLIRTY BOY, HOW SEXY AM I NOW?!
Och med det menar jag såklart mitt öga. Mitt stackars öga.

Ögat ikväll

Jag skickade ett MMS till Cindy i morse, som kollade bilden och börjat skratta när hon såg bilden på mitt öga och messade mig och undrade om jag kan jobba. Såklart jag kan jobba, det är ju bara ögat? Kan fortfarande gå & stå so what’s the deal.
När jag kom till jobb fnissar Cindy kärleksfullt och sa att om hon vetat hur det egentligen såg ut så hade hon sagt åt mig att vara hemma.
Cindy ringde sin mamma, som ju är läkare på en ganska högt uppsatt position. Hon mmsade bilden till sin mamma och om jag inte har fel för mig så skrattade hon också och sa att hon skulle komma förbi jobb med salva till mig. Och det gjorde hon. Cindys mamma kom till jobb, undersökte mitt öga och bekräftade det som vi redan misstänkte – vagel. En rejäl sådan. Hon gav mig salva och ordination och jag blev tillfälligt blind. Jag är piercare – hur kul ärt det att pierca med bara ett fungerande öga? Risken är att man blir som den lokala tatueraren här i min by med bara ett öga och dåligt rykte. Men det visade sig inte vara någon risk för mig eftersom jag gjorde exakt lika bra ifrån mig som alltid annars. Dagens tack till dagens hjälte – CINDYS MAMMA!

Igår piercade jag en medusa på en väldigt trevlig kvinnlig kund. Det blev as snyggt och jag vill sedan länge ha en egen men min rädsla för smärta kickar in eftersom jag vet att det är en utav de mer smärtsamma piercingarna. Kunden ifråga ringde i morse och frågade efter mig. Hon berättade att hon främst ville fråga vart jag gjort mitt hår (jag får den frågan ofta och komplimanger, trots att håret inte blivit fixat en enda gång) och även berätta att hon var väl optimistisk igår och bytade själv till en kortare stav. Samma dag hon piercade sig. Hon upptäckte efter några timmar varför vi rekommenderar en väntetid på 6-8veckor innan första byte. Hon vaknade mitt i natten med en ”kalle anka läpp”, som hon uttryckte sig. Hon bytade tillbaka och jag gav henne någa tips.
Cindy’s medusaIdag fick jag ännu en medusa på en annan kvinnlig kund och blev med ens ännu mer sugen på att ha en egen. Dilemmat är följande – Cindy har ju en. Se bild. Hon har (skämtsamt?) sagt att jag inte får göra en eftersom det är ”hennes”. På vårt jobb ÄR det hennes. Precis som gadden i pannan liksom är min grej, och som madison & earl var min grej förr. Jag vet egentligen inte var jag har henne, hur seriöst hon känner inför det och skulle inte vilja riskera att förolämpa henne. Cindy klär så fruktansvärt bra i sin medusa och jag undrar om jag skulle kunna bära upp den lika bra som hon gör.

Nej fan. En kopp jordgubbsthé skulle sitta fint. Gonatt mina vänner.

Du gillar kanske också...

17 svar

 1. Lillefot skriver:

  Jag har haft en medusa, gjorde den sommaren 2006. Den värsta piercingen jag har gjort. Tårarna började rinna haha. Efter jag hade gjort den förbannade jag mig själv och sade att jag aldrig skall göra om den. Men nu skiter jah i det, jag skall göra om den, det gör ju bara jävligt ont i några sekunder. Nu får jag hoppas att jag inte avskräckde dig :-) do it!

 2. Thomas skriver:

  God natt på dig o hoppas ögat blir bättre snart o låt jordgubbsthet smaka..

 3. Caroline skriver:

  Jag har också fått TVÅ vaglar i samma öga:/ Så jag hade ungefär samma problem som dig imorse när jag vaknade=S

 4. Anna skriver:

  Hoppas ögat blir bra snart…

 5. Jana skriver:

  Skönt att du fick salva i ögat! Krya på dig.

 6. Sarah skriver:

  Mest lite sådär nyfiken, (blev också lite sugen) gör en medusa mer ont än annan piercing ovan läppen? (nu kan ju jag inte de rätta termerna men du vet säkert vad jag menar) Och isf varför?
  Det är ju ganska snyggt trots allt.
  Sov gott

 7. Maria skriver:

  Medusan gjorde för mig inte mer ont än min labret. O andra sidan så var min labret piercing nr 2 i ordningen vid samma tillfälle. Men hur som..medusa är så snyggt så det är helt klart värd all eventuell smärta ;)

 8. Louise skriver:

  Usch.. Stackars dig.. Ditt öga ser inte alls kul ut :(
  Ohh.. Medusa.. Jag saknar gaktiskt min litegrann :)
  Kanske ska komma inom så du får göra om den på mig? =)

 9. MansonDust skriver:

  Ja iofs, du är ju inte röd i ögat som en inflammation, jag var helt röd-dassig.

 10. Thina skriver:

  Vilken tur att du hade en läkare som kunde komma! :-)
  Medusa är skit snyggt! Har haft en på sidan, men den bråkade mest..så jag tog ur den. Men den i mitten är jag sugen på,fast då skulle jag va tvungen att ta bort min septum..och det vill jag inte heller…så jag vet inte…

 11. Jenny skriver:

  sorry… läste nu att det va en vagel och du fått medicin.. strunta i mina råd då.. =)

 12. Tale skriver:

  If it’s sexy you want to be, it’s no problem! Just wear a very low cut top, and no man will even notice your eye!

 13. Sarah skriver:

  Udran…heter det medusa vilket som?
  (menar piercing ovanläpp)

 14. missmaddis skriver:

  Sarah:
  Helt generellt göt det ondare av någon anledning att pierca just mitten. kanhända för att vävnaden är något segare och känsligare med strängen just där.
  Medusa heter det om det är just en center ovanläpp. Annars blir det mouche (aka madonna) om den sitter på sidan.

 15. Ninna skriver:

  vad skönt att du fått salva till ditt öga, såg verkligen inte roligt ut :-(
  Tur att din vän och arbetskamrat har en snäll mamma :-)

 16. Sarah skriver:

  Tack, nu blev jag lite klokare :-)

 17. Jessica skriver:

  Usch, ajajaj… Skulle aldrig våga…. Jag håller fortfarande på att försöka samla mod till att pierca tungan men jag e rädd. Har du några tips??

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com