“Här var det välpyntat!”

Det blev en tidig morgon och lång dag för mig igår. Jag var lite tidigare vid KK och såg Lotta springa mot huset vi skulle till, i sin sköterska-uniform. et kändes lyxig med en personlig undersköterska vid min sida. Vi fick vänta ett tag men kom in till underläkaren som skulle ta cellprov på mig. Han pratade och pratad och truten gick i ett på han och det gjorde saken mycket jobbigare. Det hade varit lättare om han snabbt, koncist hade kunnat svara på mina frågor. Jag frågade om han kunde passa på att ta ett ultraljud när jag ändå var där och blev lite illa till mods när han svarar att det är han inte utbildad till. Det är nog det sista jag ville höra av just honom. Han började med att svara att det fanns det inte tid till och där kunde han ha slutat den meningen, han behövde int nämna att han inte är färdig utbildad. Jag gick in bakom skynket och tog av mig på underkroppen och bestämde ganska snabbt att nästa gynbesök är det jag som har klänning. Jag fick lägga mig ner, skjuta ner ändan och sära på benen och läkaren började hissa upp stolen “Det är detta som är det roliga!” säger han och jag brast i skratt med Lotta för vi missuppfattade nog vad han syftade på. “Ja, att hissas upp menar jag” sa läkaren. “Jaha, jag trodde du menade något annat” svarade jag mannen som snart skulle rota i mitt underliv. Det första han sa när han sänkte blicken över mitt underliv var “Ja, här var det välpyntat” och syftde på mina genitala piercings och kanske tatueringen. Och jag är nog inte så bekväm med kommentarer om min Alice från främmande män. Han tog testen och just de sista gjorde ont och jag hade Lottas hand på min axel som lugnade och stöttade mig. Jag är henne evigt tacksam, för hon vet hur jobbigt detta är för mig och fanns där för mig. När vi kom ut kommenterade vi besöket och jag kände mig obekväm över besöket och hade äckelkänslor i hela kroppen. Nu får jag vänta upp till 2 månader på provsvaren. Bring it on! Usch…

Jag gick in till Pressbyrån och fick ett sms av Emma. “Hej snäckan, vill du ha sällskap? Jag kan hämta dig så kan vi köra nånstans sen kör jag dig till jobb” skrev hon. Och hon anar inte just hur mycket jag behövde just det, just då. Så jag köpte en latte och tog en cigg och väntade på henne utanför sen körde vi mot NOVA i Lund och shoppade. A girls best remedy! Jag köpte coola plåster till pojkarna och varsin väst inför våren. Jag uppskattar Emmas fenomenala omtanke, hon gav mig just precis den medicin jag behövde.  Och Emma bjöd på en magnum i en låda! Design-glass! Den var inte lika lyxig som jag hade förväntat mig, där den låg i en snitsig låda och allt… Emma körde mig till jobb och jag var lite off de första timmarna men det la sig när jag kom in i mina sysslor. Jag hade en present från chefen väntade på mig, han hade köpt klockor till personalen i Thailand där han varit på semester/jobb. Uppskattning tycker vi om! Och eftersom jag alltid bär svart så köpte han en vit klocka till mig, han tyckte jag behöver det haha.

Jag var hemma ganska sent och kvällen bjöd inte på något speciellt och jag somnade ganska tidigt för jag vet att mina söner numera vaknar LÖJLIGT, PINSAMT tidigt. Vad i helvete går de uppe 05.30 varje morgon för?! Och håller sig vakna till 20-20.30..?! Hur orkar de?!

Idag är det jobb igen men i morgon är jag ledig och har en dejt med min stylist. Nu åker fantammig håret av. peciellt det i nacken, fy satan vad trött jag är på det. Mitt hår är en sådan längd nu att jag inte kan göra ett skit med det så det ska bli underbart att bli av med det. Det ska bli kort som fan och en överföring till vitt ska påbörjas. Det ska göras i etapper så det får bli mössa för mig i några veckor, innan slutresutat hahaha. Emma är säker på att jag kommer se gammal ut med min nya frissa. Lotta säger jag komemr se ut som ett spöke. Guess we’ll find out.

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Mittlivsomjag skriver:

  Skickar många stärkande kramar och håller tummen!

 2. Emma skriver:

  hahaha vi får väl se. :)

  *harrt*

 3. patruska skriver:

  haha välpyntat. viliken kass jävel. kul men ganska så oproffsigt från läkarens sida

 4. Veronica skriver:

  Välpyntat, jag hade gett honom en lavett *whap* tänker på dig sugarmama’ *hart* *hart* *hart* *hart* *hart*

 5. alma skriver:

  Jag tror det kommer att bli asgrymt/Kickass-snyggt ;)

 6. Bara jag skriver:

  Madde min vän. Du vet att jag finns där i vått och torrt. I vindstilla eller i blåsväder. Det behövs inga tack…

  I love ya

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com