Humpki Dumpki 9


På sistone har barnens natti-natti tid ändrats. Istället för att de nattas kl 20ºº har jag börjat låta de vara uppe tills de däckar av utmattning. Varför? För att jag saknar de så. Jag är som oftast hemma så sent att det egentligen är dags att nattas så fort jag är hemma. Så jag låter de vara uppe så att jag får rå om de lite, gosa och pussas. Oftast somnar de i soffan runt 22ºº, sådär super mysigt med fleecefiltar, kuddar och numera deras nya gosedjur de fick av mig sist jag var på IKEA. Phini älskar sin nya hund. Den följer med honom överallt. Leker med honom, sover med honom, åker rutschkana och gungar med honom. Vi kallar hunden Humpki Dumpki men Phini glömmer det hela tiden så jag får påminna honom, haha. Hemma hos mormor står en skål på golvet som Humpki Dumpki äter låtsashundmat ur.

Nåja, åter till ämnet. Igår kväll somnade de så enormt sött i soffan. Spritt språngande nakna under varsin fleecefilt. Phini hade lagt sig helt under filten med Humpki D och där skulle de bo. Paranoid morsa som jag är lät jag honom somna innan jag drog filten bort från hans huvud så att han inte kvävs i sömnen. Just som jag skulle ta bild på Laaiti dog batteriet i kameran men jag bjuder på ett av världens sötaste sovande barn idag.


Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

9 tankar om “Humpki Dumpki

 • Anna

  Sååå söta.. :) är dom inte jätte trötta på morgonen när dom är uppe till kl 22? För jag förstår ju att du vill umgås med barnen så mycket så möjligt.. *kjerlek*

 • Jessica

  Jisses vad gullig han är… Förstår att du vill ha tid med dem. Tror knappast dem far illa av det, tror snarare de sover bättre och känner sig trygga

 • Martina

  Gud vad söta!!

  Och sen så får jag tacka för det lilla paketet jag fick i min brevlåda idag!
  Här jävlar ska det borstas tänder så dem blir vassa! (Min pappa fick alltid känna på våra tänder när vi var små efter vi borstat dem för att säga att dem var vassa.)

  Tack!

 • stark

  hihi. ja är likadan. vet inte hur många gånger per kväll ja tar bort filtar och leksaker som ”dom faktiskt skulle kunns kvävas av”. härligt också att du har dom uppe för att du vill umgås. ja får lite ångest av föräldrar som bli arga då deras barn vaknar på kvällen. ja bli kan inte annat än bli glad då mina älsklingar vill komma upp och tjusa en stund.