ante omnis mea familia

Hur fan får en ensam morsa “till” det?

Egentligen har jag inget vettigt att skriva om. Det har inte hänt ett piss idag. Jag hade egentligen planerat att ta en lång promenad med Emma men när jag vaknade såg jag att det hade snöat och de är inte direkt kända för att vara duktiga på att ploga eller skotta häromkring och min vagn, hur vacker den än är, kör inte så bra i snö.
jag diskade undan i morse, plockade undan lite, gav Kaeli morgongröt, gav pojkarna frukost, satte igång en maskin tvätt sen kom Björn hit och vi kollade film. The Hangover, jävligt rolig & rekommenderas! Helt sinnessjuk!
Efter att han dragit vidare fortsatte jag plocka här hemma (det tar fan aldrig slut) och fixade mellis till mig och pojkarna och diskade igen.
Sen fick jag ett ryck och blev baksugen. Jag och pojkarna gjorde kladdkakemuffins med riven blockchoklad och en espresso. Så jävla goda. Sen blev det negerbollar (ja, det heter så, fuckyou) med espresso i. Också förbannat gott. Jag har plötsligt fått ett enormt sug på choklad. Och det är ju ett välkänt faktum att choklad (som  innehåller ämnet fenyletylamin) kan vara ett substitut för sex så jag undrar om det inte är dags för mig att skaffa.. hm, umgänge. För om jag ska fortsätta vara småkåt och trycka i mig choklad kommer jag bli så äckligt fet igen att ingen kille vill dra över mig – ever!, och då blir det bara en ond cirkel av del hela: ingen sex – mer choklad – missmaddis fettoberg for real.
Och sex är väl bra träning.. Så det vore att föredra, över choklad. Ni förstår min tankegång?

För låt oss vara öppna – det var ett BRA tag sedan jag var “intim” med en man (kanske borde detta vara ett låst inlägg? Äsch, fuck it). Jag blev gravid med min dotter hösten 09. Och jag tycker att det är oetiskt och omoraliskt att ha sex med en man som inte är far till barnet jag bär. Och nej, det handlar inte om att jag har respekt för hennes “far”. För det har jag i ärlighetens namn inte. Det handlar om att jag har respekt för mitt (då) ofödda barn. Det är en vacker grej det där, att vara gravid. Och att ha sex med en annan man vore att “besudla”. Jag vet, jag låter medeltida men så känner jag. Jag fick “erbjudanden” trots att jag var höggravid men tackade nej. Och sen föddes hon för ett halvår sedan. Och sen vet ni att man ska läka lite. Avslag och allt sånt nasty shit. Tre månader senare var min kropp färdig. Och jag har fått erbjudanden sen hon föddes och tydligen (believe it or not) finns/fanns det män som ville komma till. Men jag har varken haft tid, möjlighet eller lust eller ens intresse.
Jag har ju alltid barnen hemma. 100%. Jag skulle aldrig få för mig att dra in sexpartners här när jag har barnen sovandes hemma. Det gör jag bara inte. Så det blir att skaffa barnvakt (över en natt) och det händer sällan att jag lämnar bort bebis.

Men nu kanske jag börjar få lust, eller hur ska jag tolka mitt chokladbegär ;-)
Men nu undrar jag, hur fan man “får till” ett sexliv när man är i MIN sits. Singel. Ensamstående 100%. Bebis.
Vill inte dra hem och dra över män i mitt hem där mina barn sover. Kan inte (och vill inte) lämna bort mina barn över nätter för mycket. Finns det några alternativ jag inte tänkt på? Några möjligheter?

Så tycker jag. Hur ser ni på saken?
Har jag “rätt” för mig eller är jag överdriven?

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 tankar om “Hur fan får en ensam morsa “till” det?”

%d bloggare gillar detta: