Hur får jag lösenordet?!

Då var det dags! Ett låst inlägg ligger uppe. Lösenordet är nytt. Jag har redan fått både mail och sms med fråga om lösenordet.

❔Om du är en ”stamläsare” som jag kallar det så borde jag rimligtvis känna till dig. Har du följt bloggen i många år? Vet jag vem du är, har du nån gång gett dig till känna? Har du kommenterat? Kommer du fortsätta kommentera?
Då ökar såklart dina chanser att få lösenord men inte nödvändigtvis. Risken finns att jag helt enkelt inte gillar dig.

❕Om du är en förhållandevis ny läsare så kanske vi kan komma överens om att du förtjänar tilliten och lösenordet först, Innan saken diskuteras – ska vi säga så?

? Jag kommer samla alla som får lösenordet i en lista. Jag har således skapat en mailadress för ändamålet som dessutom kommer fungera som en mailinglista om något ändras eller behöver informeras om.

För att göra det enklare för mig att hålla reda på allt så ber jag ALLA – att maila den adressen med er fråga om lösenordet. Och då menar jag ALLA- även vänner och släktingar som får för sig att fråga Om inget annat så för att underlätta för mig. Nej, ingen av er är viktig nog för att slippa maila adressen nedan.  

Maila.

Om du är osäker på huruvida jag vet vem du är (risken är stor med mitt dåliga minne) så presentera dig och hänvisa gärna till någonstans som verifierar din identitet ex Facebook, Instagram, hemsida etc.

Det brukar komma enormt många förfrågningar så räkna med att det kan ta ett tag innan jag hunnit svara. Jag har trots allt annat för mig också. Om du inte får svar överhuvudtaget så kan du räkna med att du är utesluten och inte kommer få lösenordet denna gången. Kan bero på att jag inte riktigt vet vem du är, jag är misstänksam, eller kanske bara inte gillar dig som sagt.

Men have a go at it!

Maila och fråga;

password@missmaddis.com

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

12 tankar om “Hur får jag lösenordet?!”

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com