Hur i helvete får jag bort LIMMET!?

Och by the way, jag fick ett mindre tuppjuck igår förmiddags och började ett tappert försök att plocka ur extensions. Varför?  För att några hade redan trillat av utav sig själv så när jag kammade ner dem såg man glapp mellan slingorna och det var inget snyggt. Sen tyckte jag att det var alldeles för risigt, svårt att bleka som jag ville och drygt att inte kunna dra fingrarna genom håret och/eller borsta allt hår. Om inget annat har jag lärt mig att extensions – ain’t for me.

Det visade sig dock vara ett mindre projekt att få UT skitet. Jag provade med aceton men det gjorde ingen jävla nytta. Jag provade att smälta bort limmet med min plattång men självfalet gjorde jag saken värre och smälte det jovisst men det stelnade lika fort och drog över mer hår. Jag har redan blivit en BLONDIN, should’ve seen it coming…  Löshåret har jag fått bort nästan allt, men limmet.. det sitter kvar.

TIPS TAS GÄRNA EMOT.

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

18 tankar om “Hur i helvete får jag bort LIMMET!?”

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: