Hyckleri: Every guy can make a baby…

Sist Merlyn var hemma hos oss, satt vi på balkongen och snackade. Vi drack kaffe och skrattade gott när vi jämförde sanningar. Det vill säga – saker som vårt gemensamma ex har tutat i henne och den faktiska sanningen. Det blev väldigt lustigt stundtals när man undrar hur i all världen den människan tänkte- om någonting alls? Jag har slutat förvånas om de vilda historier han hittar på och undrar om han faktiskt tror på det själv. Vi pratade lite om rättegången jag nyligen var på och M hade ju då två olika åtal – mordhotet på mig och en misshandel. Och det intressanta är att Merlyn var vittne till den misshandeln. När sedan både M och Merlyn blev hörda av polisen sa de två olika saker. Merlyn berättade precis vad som hade hänt och M ljög. Räck upp en hand om om du är förvånad! …. ingen?
Naturligtvis ville M framstå som ett offer istället för den boven i dramat som han faktiskt alltid är. Han är inget offer – inte nånstans. Han har inte blivit utsatt för någonting – han utsätter.Och det som han måhända blir utsatt för – det förtjänar han, enl pers åsikt.

Vi pratade vidare och hon berättade för mig att M hade sagt till henne då de var tillsammans, att han planerade att tatuera in Kaeli’s  namn på sin kropp och hennes födelsedata. Jag tappade hakan då. Hur vågar han? Har han verkligen INGEN skam i kroppen överhuvudtaget? Skäms han inte – inte ens lite? Kan han inte den mest simplaste matematik?
Till dags dato har det passerat 569 dagar sedan hon föddes. Och utav dessa 569 dagar har han träffat henne 0 dagar.
Till skrivande stund har det passerat 819360 minuter sedan hon först tog sitt absolut första andetag och han har spenderat 0 minuter med henne sedan dess. Och 819360 minuter är ganska många..?

Han har inget intresse utav att träffa henne – han har haft både tid och möjlighet, åtminstone någon gång under dessa 569 dagar, men har inte gjort någonting för att få se henne. Han har inte ens sett henne i verkligheten. ALLA bilder han kan ha sett av henne – har JAG tagit.
Han kan inte erkänna att hon faktiskt inte betyder så mycket för honom. Han har inte ryggrad nog.  Jag hör ofta föräldrar säga att “Mitt/mina barn är hela mitt liv” – men det är någonting han aldrig kan säga. Så VARFÖR i all världen ska han ha hennes namn tatuerat på sin kropp? – Jo, för att han är FALSK. För att han vill få andra att tycka saker om honom som egentligen inte är sant. Han vill få de att tro att han har en dotter – vilket inte är sant. Han är inte hennes pappa. Ni kanske har hört uttrycket “Every guy can make a baby but it takes a real man to be a father”.  Bara för att man förökat sig innebär inte det att man är förälder.
Han vill få folk att tro att han älskar sitt barn – vilket inte är sant. Hur kan man älska någon man aldrig träffat? Han vet inte hur hon luktar, hur hennes blöta och snoriga pussar smakar, hur hon uttalar sina barnaord, vilka kläder hon bär, vilken som är favoritnallen,. vilken mat hon kastar tvärs över rummet och vilka kex hon föredrar. Han vet INGENTING om henne. Och om ni frågar mig, så är denna tatueringen ett jävla hyckleri. Det är som att tatuera in en svastika när man är neger. Det är som om Fredrik Reinfeldt skulle tatuera in socialdemokraternas röda ros. Det är ett jävla hyckleri, inget mindre.

Men fine – gör han det, så kan jag inte förhindra det. Om det är det enda sättet för honom att få sympati av människor, och lura människor att tro något som inte är sant (att han är en brydd förälder) så fine. Vill han utnyttja ett litet barns namn för egen vinnings skull så fine. Parasitjävel.
För vet ni vad jag har, som faktiskt är mycket bättre?
Jag har henne.
Jag får varenda puss, varenda omfamning, jag är den som får trösta henne, som ger henne trygghet, stabilitet och kärlek. Jag är den som vet vilken nalle hon vill ha hos sig när hon sover och jag vet vad hennes ord betyder. Men framförallt, hon vet att jag är hennes mamma.

Det var morgonens tanke!

Du gillar kanske också...

8 svar

 1. Jessica skriver:

  Jag hoppas att han snart får lskit tillbaka för allt som han har gjort emot er.

 2. Haha, ja herregud.. det är svårt att förstå hur han tänker faktiskt! Det är som att min pappa skulle tatuera in sina barnbarns namn – som han aldrig träffat eller bryr sig om. Eller mitt namn.

  :loser:

 3. Ulrika skriver:

  Den människan upphör aldrig att förvåna mig.. suck..

 4. chathrine skriver:

  Jag skrattar faktiskt åt saken, för att det är patetiskt. Nu är min son 12 år. Och fadern och jag hade aldrig någon kärleksrelation, samt att min son har sett sin far – kanske 5 tillfällen. Men aldrig umgåtts.
  Fick veta att han tatuerat in MIN sons namn på sin kropp. Jag blev såklart skitarg! Hur vågar han! Man kan inte älska någon man inte känner. För han vet inte ens vad min sons favoritmaträtt är eller vad som gör honom lycklig. Är det någon som ska bära min sons namn på sin kropp så är det fanemej jag som varit där varje sekund och älskat, tröstat och skrattat.
  För en hånfull fjortissekund så ville jag byta namn på barnet. (synd nog har jag ju valt hans fina namn)

  Jag läser din blogg regelbundet och har följt dig i år. Är född samma år som dig. Känner igen en del, håller med om en del och håller inte med om lite mer. :-)

  • admin skriver:

   Jag vet exakt vad du menar och hur du känner om saken – uppenbarligen. Parasitsvin är de!
   Och du.. du behöver inte hålla med.. jag vet ju att jag har rätt ;-)

 5. mimmi skriver:

  M är inte pappa till Kaeli. Bara spermadonator. Kaeli har en underbar mamma, underbara syskon och fantastiska morföräldrar. Men hon har ingen pappa ÄN!

  Att M vill tatuera in Kaelis namn är väl bara för att väcka sympati och medlidande hos tjejer. Barn är alla tjejers ömma tå och det spelar han på.

  Jag har sagt det innan men säger det igen, det är något allvarligt fel på den mannen (läs det kräket),

 6. Jag kan inget annat än att skaka på huvudet när det kommer till den karlns påhitt.

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com