ante omnis mea familia

Hyckleri: Every guy can make a baby…

Sist Merlyn var hemma hos oss, satt vi på balkongen och snackade. Vi drack kaffe och skrattade gott när vi jämförde sanningar. Det vill säga – saker som vårt gemensamma ex har tutat i henne och den faktiska sanningen. Det blev väldigt lustigt stundtals när man undrar hur i all världen den människan tänkte- om någonting alls? Jag har slutat förvånas om de vilda historier han hittar på och undrar om han faktiskt tror på det själv. Vi pratade lite om rättegången jag nyligen var på och M hade ju då två olika åtal – mordhotet på mig och en misshandel. Och det intressanta är att Merlyn var vittne till den misshandeln. När sedan både M och Merlyn blev hörda av polisen sa de två olika saker. Merlyn berättade precis vad som hade hänt och M ljög. Räck upp en hand om om du är förvånad! …. ingen?
Naturligtvis ville M framstå som ett offer istället för den boven i dramat som han faktiskt alltid är. Han är inget offer – inte nånstans. Han har inte blivit utsatt för någonting – han utsätter.Och det som han måhända blir utsatt för – det förtjänar han, enl pers åsikt.

Vi pratade vidare och hon berättade för mig att M hade sagt till henne då de var tillsammans, att han planerade att tatuera in Kaeli’s  namn på sin kropp och hennes födelsedata. Jag tappade hakan då. Hur vågar han? Har han verkligen INGEN skam i kroppen överhuvudtaget? Skäms han inte – inte ens lite? Kan han inte den mest simplaste matematik?
Till dags dato har det passerat 569 dagar sedan hon föddes. Och utav dessa 569 dagar har han träffat henne 0 dagar.
Till skrivande stund har det passerat 819360 minuter sedan hon först tog sitt absolut första andetag och han har spenderat 0 minuter med henne sedan dess. Och 819360 minuter är ganska många..?

Han har inget intresse utav att träffa henne – han har haft både tid och möjlighet, åtminstone någon gång under dessa 569 dagar, men har inte gjort någonting för att få se henne. Han har inte ens sett henne i verkligheten. ALLA bilder han kan ha sett av henne – har JAG tagit.
Han kan inte erkänna att hon faktiskt inte betyder så mycket för honom. Han har inte ryggrad nog.  Jag hör ofta föräldrar säga att “Mitt/mina barn är hela mitt liv” – men det är någonting han aldrig kan säga. Så VARFÖR i all världen ska han ha hennes namn tatuerat på sin kropp? – Jo, för att han är FALSK. För att han vill få andra att tycka saker om honom som egentligen inte är sant. Han vill få de att tro att han har en dotter – vilket inte är sant. Han är inte hennes pappa. Ni kanske har hört uttrycket “Every guy can make a baby but it takes a real man to be a father”.  Bara för att man förökat sig innebär inte det att man är förälder.
Han vill få folk att tro att han älskar sitt barn – vilket inte är sant. Hur kan man älska någon man aldrig träffat? Han vet inte hur hon luktar, hur hennes blöta och snoriga pussar smakar, hur hon uttalar sina barnaord, vilka kläder hon bär, vilken som är favoritnallen,. vilken mat hon kastar tvärs över rummet och vilka kex hon föredrar. Han vet INGENTING om henne. Och om ni frågar mig, så är denna tatueringen ett jävla hyckleri. Det är som att tatuera in en svastika när man är neger. Det är som om Fredrik Reinfeldt skulle tatuera in socialdemokraternas röda ros. Det är ett jävla hyckleri, inget mindre.

Men fine – gör han det, så kan jag inte förhindra det. Om det är det enda sättet för honom att få sympati av människor, och lura människor att tro något som inte är sant (att han är en brydd förälder) så fine. Vill han utnyttja ett litet barns namn för egen vinnings skull så fine. Parasitjävel.
För vet ni vad jag har, som faktiskt är mycket bättre?
Jag har henne.
Jag får varenda puss, varenda omfamning, jag är den som får trösta henne, som ger henne trygghet, stabilitet och kärlek. Jag är den som vet vilken nalle hon vill ha hos sig när hon sover och jag vet vad hennes ord betyder. Men framförallt, hon vet att jag är hennes mamma.

Det var morgonens tanke!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

8 tankar om “Hyckleri: Every guy can make a baby…”

%d bloggare gillar detta: