Hyckleri på bloggen! 

När jag går in på bloggen och läser de två senaste rubrikerna inse jag hur mycket det skriker hyckleri. Ena dagen förespråkar jag LCHF, andra dagen gnäller jag om lakritsglassen. 
Hur rättfärdigar man det? Tillåt mig ge det ett försök. Om än långsökt.. 

Min diabetesläkare var inte lika nöjd som jag med min kostomläggning. Jag menar, en hel vecka utan insulin och med det även utan höga eller låga värden. Det måste vara FÖR bra för att vara sant, eller hur. Så läkaren sa till mig att jag (eftersom jag är gravid) borde äta lite kolhydrater ändå och då även ta insulin. Så – doktorns order: kolhydrater. Han sa inte VILKA kolhydrater så jag valde fritt själv; lakritsglass. 

Sen är jag ju gravid. Och en gravid kvinnas cravings ger man sig inte i lag med. Jag åberopar därmed min gravidklausul. 

Jag sa ju att det var långsökt… 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Hyckleri på bloggen! ”

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com