Hyckleri på bloggen! 

När jag går in på bloggen och läser de två senaste rubrikerna inse jag hur mycket det skriker hyckleri. Ena dagen förespråkar jag LCHF, andra dagen gnäller jag om lakritsglassen. 
Hur rättfärdigar man det? Tillåt mig ge det ett försök. Om än långsökt.. 

Min diabetesläkare var inte lika nöjd som jag med min kostomläggning. Jag menar, en hel vecka utan insulin och med det även utan höga eller låga värden. Det måste vara FÖR bra för att vara sant, eller hur. Så läkaren sa till mig att jag (eftersom jag är gravid) borde äta lite kolhydrater ändå och då även ta insulin. Så – doktorns order: kolhydrater. Han sa inte VILKA kolhydrater så jag valde fritt själv; lakritsglass. 

Sen är jag ju gravid. Och en gravid kvinnas cravings ger man sig inte i lag med. Jag åberopar därmed min gravidklausul. 

Jag sa ju att det var långsökt… 

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. Charlotte skriver:

  Hej!
  Jag har läst din blogg jättelänge och såg nu (helt plötsligt) din sidstatistik som syns till vänster – om den stämmer så borde du ju utveckla bloggandet till ett jobb!
  Du skriver ju jättebra, skriver om intressanta saker och har ju massa läsare – nu kanske du redan tjänar pengar på ditt bloggande om inte så borde du verkligen ta tag i det :-)

  /Charlotte – Studier&Vardagskaos – en blogg med studietips, studietekniker och hur man får studentliv och mammaliv att fungera

 2. Marie skriver:

  Inte ett dugg långsökt ;). Det där med en kvinnas hormoner är ju det självklaraste i världen.
  Det vet väl alla att om inte en kvinnas hormoner blir tillgodosedda med diverse gott, så halvdör vi kvinnor, ha ha ha ha…. :reallyangry:

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com