ante omnis mea familia

I did it AGAIN. Men denna gången var det mer värt det. 

Det tog inte lång tid förrän jag gjorde det igen. 

Kroppen skrek ”SLUTA NU” redan efter dammsugningen. Sen moppade jag. Körde till BR och köpte presenter till Laaiti. Sen till City Gross och handlade middag & ingredienser till tårt- och kakbak. Sen bära påsarna. Sen hem och laga middag. Sen baka tårtbottnar & chokladkakan till kärleksmumsen. 

Att påstå min kropp hatar mig just nu är en underdrift. Min kropp är trasig. Min läkare skrev ut 20 Citodon till mig häromdagen. Ordinerad 2st/4ggr dagligen. De tog slut snabbt. Tack, förstående läkare för din generositet. 

Imorgon fyller Laaiti hela 10 år! Om det så är det sista jag gör denna månaden så ska han firas. 

Så frågan är väl egentligen om det var värt dagens eskapader för att fixa inför pojkens födelsedag? 

Svar ja. 

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “I did it AGAIN. Men denna gången var det mer värt det. ”

%d bloggare gillar detta: