I double dare you!!

Hur svårt ska det vara? När man kommer hem – att hänga upp sin förbannade jacka på kroken! Vi har inte satt upp ARTON krokar för att det är roligt! Nog för att de är förbannat snygga att bara glo på men de kommer med en funktion också, barn. HÄNG UPP JACKORNA!
Och skorna, mina barn. Skorna. Vi har ett skoskåp, även den snygg att bara glo på men även denna möbel har en funktion – man kan alltså öppna luckorna och sätta in sina skor där. Men om man mot förmodan är trött efter en lång skoldag kan man sätta dem på skohyllan i tvättstugan, precis bredvid ytterdörren mer eller mindre. Likadant med vantar och mössor – vi satte faktiskt upp korgar på väggen, precis bredvid dörren. Vi satte upp dem på väggen för att ni ska slippa böja er för mycket (säger vi) – hur svårt ska det vara att slänga mössan där i, istället för att slänga den på golvet?

Jag har inga problem med lite dammråttor. Lite småstök räknar jag med när man har fem barn hemma, men det är inte för mycket begärt att de hänger upp sin jävla jacka och sätter undan skorna. Att de plockar undan på sina rum är inte heller för mycket begärt. Plockar undan glas och tallrikar efter sig osv etc. Jag börjar närma mig ett nervöst sammanbrott här. Vet inte om jag ska dunka mitt eget huvud i väggen eller om jag tar första bästa unge som slänger sin jävla jacka på golvet EN GÅNG TILL och dänga den i väggen.

Kasta jackan på golvet EN GÅNG TILL madderfakker. I dare you,I double dare you. Kasta jackan EN. GÅNG. TILL.

I will go Samuel L Jackson on your ass!

i-dare-you-i-double-dare-you

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Patruska skriver:

  Eh ytterklädesproblemet hägrar här hemma också. Det är bara det att han som inte kan lägga mössor i korgar eller skorna PÅ skohylla är 27 år…

 2. theoneandeonly skriver:

  Min mamma tröttnade på att tjata på oss så hon kom upp med en briljant idé tyckte hon
  Vi visste att vi inte fick slänga saker på golvet utan var sak skulle ha sin plats i hallen
  En varning thats it var allt vi fick sen åkte skor jackor mössor å allt annat som låg på golvet som var vårt ut på gräsmattan.. skit samma vad d var för väder ute vi hade blivit varnade

 3. Marie skriver:

  Ha ha…. jag känner igen det allt för väl. Jag höll på att gå under av allt tjatade! Men till slut drillade jag mina pågar hårt med diverse bitchtricks. Efter ett tag med mycket tandagnissel, gråt och skrik, var det jack-, sko-, möss-, skolväskfritt på golvet i hallen. Men deras rum fick jag aldrig någon bukt med, det såg alltid ut som bombnedslag, om jag inte gjorde något åt det. Speciellt min äldsta son var slarvig, stökig och vägrade städa.Var han än gick svepte en orkan med honom och det stökades ner makalöst. Idag bor han i egen lägenhet sedan några år och har det så jäkla rent och välstädat ALLTID (vad gjorde jag för fel?? ?:-) :-? :reallyangry: .

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.