I Love You!!

Äntligen hemma, whoooa! Resan hem var tröttsam och jag sprang snabbt in på taxfree och köpte varsin skattkista med hänglås och nyckel propat med godis till mina barn. Kan ju itne komma hem tomhänt från en resa?

Jag fick köra hem själv från Sturup och det gick ganska bra… om man bortser från att Emma sa "stanna" och jag tryckte plattan i mattan. Antar att barnen fått det efter mig – vi lyder bra men har lite dålig hörsel? Tack för ditt tålamod Emma!

Jag möttes av två små pojkar med leende från öra till öra och förtjusta "MAMMA VAD HAR DU KÖPT TILL MIG?!" – de vet jag alltid har presenter med hem. Bortskämda ungar. Det var sprudlande kärlek när vi åt middag och Laaiti satt och sa "I Love You" och det var det sötaste jag hört på länge.. När de pratar engelska eller afrikaans smälter jag helt.

Jag käkade middag med mina föräldrar och pojkarna och vi stannade inte länge. Phini ville hem. Ikväll år de sova hos mig i min säng för att allt ä inte riktigt klart i deras nymålade rum och jag vet inte när jag ska hinna göra iordning där, jag jobbar till 20 de närmsta dagarna.. (skullehaftsambo-varning). Vi kom hem och jag packade upp, vi tog ett varmt skumbad alla tre tillsammans och det var lagom trångt i badkaret och därefter satte jag på mig min nya svarta kimono jag köpte på Indiska i Östersund och gjorde varm choklad med marshmallows ill pojkarna. Snart natti..!

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. faster anka skriver:

  Välkommen tillbaka säger jag som bor 30 mil från SKÅNE.Hade de någon snö där uppe ? Den skall komma till dej snart sägs det.Angående dina pusselbitar så förstår jag vad du menar.Om du menar LIVETS pusselbitar.Men du har ju tid att lägga dina pusselbitar det tar ju många år innan pusslet är färdigt.Ha en bra vecka och var rädd om dej.Kram *hart* Faster ANKA

 2. patruska skriver:

  skönt att vara hemma kan jag tänka mig. und¨rar bara vem det är som lär pojkarna afrikanska? eller är det som dom har snappat upp medans DH bodde med er?

 3. Therese Anerland skriver:

  Måste vara skönt att komma hem till pojkarna *love*
  He he jag var likadan när mamma eller pappa hade varit iväg *blush*

 4. missmaddis skriver:

  @patruska: Jag, det lilla jag kan. Det är ju trots allt en del av deras arv.

 5. Emma skriver:

  Hihihi – Emch har fått en idé. :D

 6. Anna skriver:

  Skönt för dig att komma hem till killarna.. :) Mysigt att bada tillsammans men jag kan tänka mig att det blir trångt.. :) *tihi* Kan tänka mig att det låter riktigt gulligt när dom pratar engelska eller afrikanska… *love*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com