I media: Sydsvenskan

Jag skulle egentligen sluta klockan 20 i går. Och tanken tilltalade mig inte nämnvärt. Det var inte så mycket det att det var många timmar, men bara tanken på att antingen stänga tidigare och springa livet ur mig till bussen, eller vänta 40 minuter på nästa och vara hemma halv tio – lockade mig inte. Så jag frågade Lasse om han hade lust att ta den sista timmen, vilket han naturligtvis inte alls hade, men gjorde ändå, för mig. Vilka fina kollegor jag har. På små familjeföretag kan man göra såhär, ställa upp för varandra. Jag är honom tacksam, mer än den lilla mjukglassen jag bjöd på.

Jo Sims 3 har mig fast. Seeya later, sambo, verkar vara frasen här hemma när Martin ser att jag närmar mig datorn. Vid ett tillfälle råkade han stänga ner Sims och hade ångest. Han fick nog förbereda sitt tal för mig om hur han bäst framför de dåliga nyheterna. Han hade tur för att allt fanns kvar när jag laddade spelet nästa gång men nu är det borta ändå så det var sak samma. Så jag får börja om. Haha. Men va fan, jag har i alla fall kul under tiden. Igår hade jag inte ens minimerat spelet och Martin vågade inte ens närma sig min dator så han fick sitta med minilappis haha. Tack för omtanken, älskade. Eller kan det vara så att han är rädd för hur jag hade reagerat om han sabbat allt jag jobbat för? Han har nog hunnit se mitt onda öga vid detta laget.

Och nu ska jag faktiskt tillkännage en liten plan, som jag inte har nämnt ännu. Jag har inte nämnt det för att man vet ju inte hur det blir men nu när det verkar som att det faktiskt ska hända kan jag lika bra förbereda er. Ni minns att jag i fjol fick florera lite i media. Jag fick ett mail från en frilansreporter som ville ha med mig i Vi Föräldrar, jag fick mail från radioprogrammet Karlavagnen som ville intervjua mig. Jag fick vara med i TV, i programmet BYSS och jag var ju en av de 16 finalisterna i Rix-FMs tävling om vem som är Sveriges bästa bloggare. Och nu är det dags igen, denna gången för Sydsvenskan. Jag fick ett mail av en reporter från Sydsvenskan som ska göra en serie om bloggbrudar. Och där kommer jag tydligen in i bilden. Hon hittade min blogg, hon gillade den och nu ska vi träffas i morgon, med fotograf och allt. Så kan det gå. Jag undrar när någon ska maila mig och erbjuda pengar för att jag bloggar?

Och det slog mig när jag nämnde detta för Linnéa på jobb, att kanske.. bara kanske, kunde jag ha sett det komma..? Minns ni mitt beök till medium i början av året?  Hon sa att jag kommer skriva för en tidining detta året. Okay, jag ska förvisso inte skriva FÖR en tidning i detta fallet, men det är en tidning och det rör mitt skrivande (min blogg). Långsökt? Jag vet inte, men det är det närmaste jag kommer till att mitt medum kan ha klockat detta. Sen att hon hade helt fel om vissa saker men helt rätt om andra, det får man ta. Jag vill faktiskt träffa henne snart igen.

Du gillar kanske också...

8 svar

 1. Therese skriver:

  efter repotaget så blir du kanske gästkrönikör i sydsvenska..vem vet ;)

 2. Claudia skriver:

  Hej hej, Allt bra med dig? :) Cool blogg! :D
  Kram!

 3. Zandra skriver:

  hej! hur skaffar man en sån här blogg? kostar det?
  Jag e oxå beroende av sms 3… sjukt ballt är det….
  ha d bäst

  kram Zandra

 4. Andie skriver:

  Lycka till med intrejuven!

 5. Martina skriver:

  Kontakta Spotlife, finns säkert andra nätverk som gör att du kan tjäna pengar på din blogg.

 6. josse skriver:

  försök få anonnesr på din blogg så kan du tjäna pengar på det :)

 7. Sofie skriver:

  Hej :)
  tack så mycket för piercingen idag
  de va jag som piercade örat.
  supernöjd!!

  bra blogg har du också..

  / Sofie

 8. Sofie skriver:

  svar: nejdå :) de känns jättebra
  jag & den ene tvillingen kommer nästa löning & piercar tungan
  hoppas de går lika snabbt och sådär smärtfritt ;)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.