I mitt vintervita Östersund

Sådär ja. Tillbaka i mitt Östersund igen. Jag har inte varit här sedan november och allt är detsamma, bortsett från snön som ger en glashal yta på marken. Vintern är mer märkbar här uppe men av någon anledning känns det ändå inte som vinter för mig i år alls.

Igår jobbade jag med Cindy och jag har saknat att jobba ihop med henne. Det gick bra på jobb och jag gick direkt hem till mian föräldrar när jag hade åkt hem, för att säga hejdå till mina pojkar. Eftersom jag skulle upp tidigt i morse beslöt mamma och jag att pojkarna skulle sova över så slapp jag lämna de tidigt i morse. När jag väl kom hem tog jag lite packning till mig och packade även ombyteskläder till pojkarna som mamma hämtade idag. Sen satte jag mig i soffan och parkerade röven där resten av kvällen. Min dotter Pernilla ringde och vill ha en cigarett. Hon har ju slutat så hon behövde ett återfall, sa hon. Haha. Hon kom över och vi kollade filmen som vi bägge redan påbörjat och hon stannade ett tag. Det var riktigt mysigt. Men pricken över myset var det faktum att hon kom hem till mig i sin rosa pyjamas, haha. Hon bor i huset bredvid och satte bara på sig jackan innan hon kom. Det är rätta takter det. Respect.

I morse blev en tidig morgon och jag ville helst inte stiga upp alls. Det tog ett tag men upp kom jag. Jag packade det sista och Emma kom med bilen halv åtta och JAG körde till Sturup och det gick bra, om jag får säga det själv.

Resan hit gick bra och det var ingen väntan på Arlanda, den kommer som vanligt på hemresan, denna gången ca 3 timmar. Det överlever jag nog. Jag var framme klockan ett och hade min första bokning kl två. Min lärling väntade på min i studion som hon hade städat och förberett – Tack till henne. Allt gick bra idag och hon har varit duktig. I morgon finns några luckor i bokningarna och på ördag är det fullt. Jag och lärlingen pratade om att gå ut på lördag kväll och det ser jag fram emot!

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Tina skriver:

  Gå ut på G3 din gamla sko så ses vi där :D

  kram
  Tina

 2. mickis skriver:

  Vart är studion? Inte är det väl innanför butiken i lill skrubben där? :)

 3. Therese Anerland skriver:

  Är avis på dig som i alla fall får se riktigt med snö. *blush*

 4. Linn skriver:

  Vem är DU sugen på?

 5. Madde skriver:

  Hej hej!
  Nu e man lite bättre, hoppas att du har det bra här uppe ;P
  Kram

 6. Caroline skriver:

  Hej hej Jag undrar en sak och det är om du tatuerar eller om det bara är piercingar du gör? Är tacksam om du svarar! *hej*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.