ante omnis mea familia

I think I have a problem, I think I think too much..

Shit vad sliten jag känner mig. Jag skulle mycket väl kunna lägga mig ner på en fluffig filt nånstans i min ensamhet och krypa ihop i en trygg fosterställning, ta ett djupt andetag och bara dö lite. De senaste dagarna har varit helvetiska med spring fram och tillbaka. Laaiti hit & dit med inskolning, lämna tillbaks på dagis, möten och avslutning och telefonsamtal hit och dit. Sen frukostar, lunchar och middagar och fikor däremellan och tvätten och disken och etfuckincetera. Och ovanpå detta har det varit många tankar om allt. Tunga beslut om ska tas, om framtiden.

Idag var sista dagen inskolning för denna omgången. Dessa tre dagarna har gått väldigt bra för min kille – han har anpassat sig fint och verkar tycka att det varit skoj. Idag lämnade jag honom klockan 09 och hämtade honom efter att de hade ätit lunch tillsammans på skolan. Sen lämnades han & lillasyster hos mina föräldrar en liten stund och jag sprang iväg på ett möte på dagis med fröknar och rektor. Det var ett överlämningssamtal som jag skippade med Phini (det behövdes inte) men ville ha med Laaiti av olika anledningar.

Jag träffade Emma en stund på förmiddagen med och vi hamnade på kondiset nere i byn med hennes bror som bjöd på fika. Jag har träffat henne alltför sällan på sistone så det var mysigt att få träffa henne igen.

Och till helgen har jag för mig att jag har gjort planer men jag kan for the life of me inte komma p vad det var. Inte en suck. Bortsett från att pojkarna ska till kompisar efter skola/dagis. Dagismamma Gloria (I love her!) messade mig och frågade om pojkarna skulle vilja komma hem till dem på fredag efter dagis & skola. De har själv tre barn varav två går på samma dagisavdelning/skolklass med mina två äldste. Och det visste jag ju med säkerhet att de skulle älska. Men oj.. 5 barn kommer de ha hemma. Jag kommer ha mobilen nära just-in-case mina två driver de till vansinne, haha! Jag gillar Gloria förresten. Hennes dotter spenderade en dag hemma hos oss för ett tag sedan och det var en helt fantastisk tjej! Lätt att ha med och bedårande!

Men nu.. nu håller jag snart kväll. Barnen ska snart nattas – jag ska jobba i morgon. Och jag är färdig.

Tjovipp!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.