I väntans tider: BF imorgon

I väntans tider säger man sen gammalt ja. Och nu när slutet är här är det mer väntan än nånsin. Den 6/6 närmar sig sitt slut och jag får äta upp mina ord när jag trodde (hoppades/önsketänkande) att hon skulle komma idag. För jag sitter här i soffan, fortfarande höggravid med en bebis som inte gär den minsta antydan till att vilja komma ut riktigt ännu. Fan också.
BF: i morgon.

Idag har jag varit ute med pojkarna några timmar. Vi gick ner till linbanan och mötte upp Björn, Tessi och Rasmus och pojkarna lekte och jag mest satt där, i skuggan med redan brännande axlar sedan strandbesöket igår.
Ikväll när vi var hos mina föräldrar sa pappa att han vill att pojkarna är hos de denna veckan, från och med ikväll. För det är ju planerat att pappa ska passa pojkarna när jag tar med mamma in på förlossningen och han tyckte det var enklast och bekvämast såhär, så slipper han gå upp och hem till mig mitt i natten om det skulle komma till det. Pojkarna blev självfallet överlyckliga över förslaget och nappade direkt och jag måste erkänna att det känns skönt att kunna släppa pojkarna nu lite. Man slappnar ju av på ett annat sätt när man inte har barnen hemma, utan i tryggt förvar hos människor som också älskar dem.
Så nu är jag barnledig ett tag. Tills bebisen bestämmer sig för att födas, får se hur länge mina barn (alla 3) ger mamma en break, haha.

Dagens bild:

image

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. LISA skriver:

  Grymt fina namn du har på dina barn :)

 2. Jessica skriver:

  Jag kan inte påstå att jag förstår hur drygt det är då min påg cockerade oss och kom ut 15 dagar för tidigt. Jag förstår dck att det måste vara tungt och att du önskar barnet ut snart. Pågarna kom väl tidigt?? Hoppas du inte behöver gå för långt över tiden utan att hon snart vill komma ut till er. Njut nu lite tillsammabs med katten av lugnet. För det lugnet är snart över ;)

 3. Tamagal skriver:

  *trött* Du som älskar Lundmyhr lika mycket som jag… Skickat en inbjudan till din info mail till en sida som just för tillfället (och några timmar till) har kampanj på Lundmyhrs grejer..
  Jag klockade just hem två par plyshbyxor som ordinariepris per st är 299kr för endast 92kr st

  Bäddsetete du älskar med Älskling (jag har ett hemma väntandes redan)
  Pris: 485 SEK
  Ord pris: 969 SEK

  Värt att kolla in :)

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.