ante omnis mea familia

Ibland blir det så jävla bra!!

Ibland blir saker och ting så jävla bra ändå. Ibland känns det lite extra bra. Häromdagen när jag suckade över min enorma tvätthög kändes det överväldigande. Tvättkorgen tog slut men inte tvätthögen och jag insåg att jag aldrig kommer hinna tvätta upp allt det där. Så jag sa till mamma med glimten i ögat “Du.. om du inte har någonting att göra.. och vill slippa läsa böcker hela tiden så FÅR du lov att hjälpa mig med tvätthögen” – utan att egentligen förvänta mig något men innerst inne hoppas på avlastningen. Nån dag senare sa mamma att hon kunde göra det. Boka en tid i tvättstugan och tvätta upp tvätten. Så igår hämtade hon tvätten och idag tvättade hon all min tvätt och ni anar inte vad det underlättar för mig. En stress mindre, för tänk vad en tvätthög kan skapa inre oro och stress – eller är det bara jag? Idag kom mamma och pappa och lämnade vår rena tvätt och det kändes så SKÖNT! Tack till mina ljuvliga föräldrar..

Och Phini mår ju faktiskt inte bättre. Han kräktes ju i helgen och jag trodde det var bättre. Han hostar fortfarande sjukt mycket. Jag skickade honom till skolan i morse men det dröjde inte länge förrän fröken ringde och jag måste erkänna att jag inte blev förvånad. Så jag ringde mamma och bad henne hämta Phini. Sen kom jag hem och plockade hem min sjuka son och gav honom en skål m,ed glass men han fick inte ner allt. Han är VERKLIGEN sjuk, haha. Mina föräldrar hämtade de andra två – pappa hämtade Kaeli och han verkar tycka om det. Phini hade somnat i soffan – antagligen eftersom han somnade 18:30 igår och gick upp runt 04:30-05 i morse så jag väckte honom och vi gick hem till mina föräldrar som bjöd på hemmagjord soppa till middag. Perfekt höstmiddag! Sen bestämde vi att Phini ska sova där i natt eftersom han ska vara där i morgon så att jag kan jobba. Jag pratade med vårdcentralen och ska ringa dit i morgonbitti och få en tid.

Och vet ni vad! Dagens mest glädjande besked! Min chef/kollega Malin ringde mig ikväll. “Du du vet den kunden vi var hos idag som vi fick extra uppgifter hos..” sa hon. Ja, det minns jag. Han ville ha några skjortor strukna och kläder vikta och garderober rensade osv. Han verkade himla trevlig när vi träffade honom idag, vi gick runt i hans lägenhet och han förklarade vad han ville och sa att han kommer lämna några bullar framme på måndagarna så att vi kan fika och vi får lov att göra kaffe om vi vill. Hur ofta händer sånt? Aldrig. Bara det gjorde oss glada och vi kände oss uppskattade. I alla fall jag. Men i alla fall.. Malin berättade att han hade hört av sig efter vårt städ (och oftast gör väl kunderna mest det när de ska klaga på något) för att berätta hur SUPERNÖJD han var med städningen idag. Han var så nöjd att han vill bjuda oss tre som var där idag (Malin, mig och Alx) på en övernattning i Köpenhamn! Åh! Gissa om man känner sig uppskattad DÅ! Nog för att jag känt det hela tiden, att just vi tre är ett fenomenalt team och idag fick vi det bekräftat! Så i december åker vi tre iväg tillsammans på en liten get-away. Och jag tackar och tar emot. Åh jag blev så himla glad!
Men faktiskt, om jag ska vara ärlig, så blev jag mest stolt (för att uppenbarligen var vi jävligt extraordinary) och glad å företagets vägnar! Snacka om good marketing! Det är väl verkligen sådana här saker jag vill att mina chefer får höra om arbete som jag gjort och/eller deltagit i. Malin & Alx: High five flickor. Bra jobbat! Fy fan vad vi är bra!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 tankar om “Ibland blir det så jävla bra!!”

%d bloggare gillar detta: