Ibland har jag inget vettigare för mig..

Morgonens sysselsättning när uttråkning annalkades…

1 4

3 5

Och med en puss från missmaddis – det kan ju aldrig vara fel!

Du gillar kanske också...

7 svar

 1. Dessie skriver:

  Snygging! ^)

  Pussar är aldrig fel

 2. Flisan skriver:

  Det är just detta jag gillar hos dig. Aningen blyg och fläker inte ut foto på sig själv på internet. Gillar inte att synas. Behöver inte någon som hellst bekräftelse om hur snygg hon är. Nädå…sådana behov finns då inte hos Maddis. *cheer*

 3. Wousch skriver:

  Gulliga bilder! Du kommer närmre…och närmre…och närmre en! Och en puss får man också :D Bild nr. 1. LOVE IT! *love*

 4. Tina skriver:

  Du är verkligen snygg!
  Fottoscänick, skulle jag också¨vilja tillägga!

 5. mimmi skriver:

  *note* Vilken pingla du är! Jättefina bilder! Bild nummer 1 gillar jag bäst! Sätt in din kontaktannons du skrev tillsammans med dessa bilder, och du kommer att få tusen svar. Lovar! Önskar att jag kunde måla mig så snyggt som du, hur fan gör du?

 6. Jessica skriver:

  Snygg du är :) Och jag gillar din tröja, var har du köpt den?

 7. missmaddis skriver:

  @Flisan: hey, if you got it, flaunt it, right? *woohoo*
  @mimmi: fantasi & att våga ;)
  @jessica: Den är jättegammal, fick den faktiskt av en kompis för nått år sedan *cheer*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.