Idag gäller det!

Idag gäller det. Planering och förberdeser har pågått ett tag. Pernilla och Adrian var här en sväng igår kväll och Dizzy kom hit. Vi förberedde alla fyllningarna till tunnbrödsrullarna och fixade Jell-O (med sprit) och satt och pratade ett tag.
Hon knackade på dörren vid 9 idag och jag visste hon skuylle dyka upp vid den tiden men hade inte ställt klockan. Så jag hörde pojkarna skrika “Det är lååååst, ni får vänta lite!” och det var mitt wake-up call.
fest 002 (Medium) Vi fixade resten av Jell-On i morse och fixade basen till bålen och jag började slutföra städningen. Mina föräldrar hämtade pojkarna och Dizzy gick mot ICA, sen var jag ensam kvar, Jag fortsatte småplock och lite städning och gjorde mig själv i ordning.
Vid 19 är det tänkt att gästerna ska komma men en del kommer tidiare. Dizzy ska hjälpa mig med resten och några tjejer kommer för att bli sminkade innan festen.
Det mest spektakulära med denna festen är hur så många ser fram emot det. Alma, Dizzy, Pernilla och jag för att nämna några. Vi har sett fram emot det länge och med dessa positiva vibbar och energier kan det inget annat än att bli just den storslagna festen jag försökt ordnat och jag vet att det är redan lyckat.

Så för en underbar kväll – SKÅL!

Du gillar kanske också...

9 svar

 1. Ann-Sophie skriver:

  Vad skoj med fest! *drink*

 2. Sarah (i Sandviken) skriver:

  Ha riktigt roligt ikväll…..önskar att jag vore i Skåne idag….MEN…..det är jag ju inte. som sagt……ha kul!!! Kram *drink*

 3. Madde skriver:

  Ta och festa för mig nu ! *drink* *smoke*
  Ha en trevlig kväll :)
  Kraaaam

 4. Eivor skriver:

  Ha en riktigt kul, mysig, berusad kväll *drink*

 5. Jenny skriver:

  hoppas ni får en super fest..

 6. Jessica skriver:

  Ha så trevligt, önskar med jag hade en fest att gå till ikväll *uhh*

 7. Andie skriver:

  *drink* Skål *drink* Ha en spektakulär afton!

 8. Lorelai skriver:

  Skål!!! *drink*

  *jag avlusar mig.. it sucks*

 9. alma skriver:

  Det VAR sannerligen en spektakulär kväll! Alla var taggade, alla skrattade och den positiva energin flödade!! Tack för em härlig kväll! *cheer*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com