ante omnis mea familia

Idag opereras pappa igen (karpaltunnelsymdrom)

Och när jag skulle ladda mobilen igår började den pipa och en varning kom upp på skärmen. Den sa att jag skulle avsluta laddningen omedelbart. det var ett allvarligt fel på telefonen och jag måste kontakta Sony Ericsson call center. Just my luck.
Så det verkar inte vara mitt kort det är fel på, det verkar vara telefonen.

Och jag förstår inte hur en sak kan gå sönder av sig själv och bara sluta fungera? Där tar min logik slut. Om jag hade tappat den i marken eller i badet, då hade jag fattat grejen, men inte sådär plötsligt av sig själv..!? Jag har inte  haft problem med den innan och det kom så… så plötsligt.

VARFÖR NU?!? Varför inte för några månader sen när jag hade fler möjligheter att ordna en sådan sak..? Varför inte om ett par månader fram när jag hunnit komma på fötter?!

Så nu har jag laddat hem olika program från Sony Ericsson och säkerhetskopierar telefonen och ska försöka ominstallera mjukvaran och se om det kan hjälpa. Hjälper inte det.. så får jag prova de mobilerna som ligger här hemma (från nitton-hundra-frös-ihjäl) som barnen haft att leka med och se om jag kan ha en temporär telefon. Eller helt enkelt tacka och ta emot erbjudandet från en av mina läsare som erbjöd att skicka en telefon. Vilken lyx det kan vara att ha extramobiler väl fungerande till övers.

Idag åker min pappa till sjukhuset för att opereras för andra gången. Karpaltunnelsymdrom. Samma som jag har och har haft sedan jag var 15 men totalvägrade hjälp när jag erbjöds det och nu flera år senare har jag lärt mig leva med det. Det är förmodligen inte lika illa som pappas iofs. Han har haft problem med bägge händerna. Den ena handen har redan opererats en gång men ska opereras igen. Sen ska de operera andra handen för samma sak OCH även operera hans tumme som det är nått fel på. Stackars pappa, han har haft sådan otur.. Diabetes, cancern, hjärtfel, händerna.. Men jävlar vad han är stark. Still going strong.

Om en halvtimme ska jag befinna mig på dagis för utvecklingssamtal och förmodligen få både ris och ros för min lille Duracellkanins bravader på dagis. Jag oroar mig inte för jag vet att fröken B tycker om min lille kille och det kan vara lärorikt att bolla tankar och idéer och upplevelser om pojken.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 tankar om “Idag opereras pappa igen (karpaltunnelsymdrom)”

%d bloggare gillar detta: