ante omnis mea familia

Idag återgår jag till jobb!

Idag återgår jag till jobb. Kaeli är 4 månader och lite till och min mamma ska ha henne och pojkarna som har höstlov. Det är inte helt utan ångest att lämna min bebis, men det är inte många timmar. Sen har jag ju både körkort och bil numera så pendlingen tar inte alls lika lång tid. Nu kan jag ta mig hem på omkring 30 minuter istället för en timme med väntan på bussjävelen som kör en sjuhelvetes omväg och ska tvunget stanna och plocka upp andra lösdrivare lite varstans.

Idag återgår jag till jobb och kom nyss på att jag inte har rakat mig under armarna. Who gives. Jag har inte direkt lagt ner någon större möda på det på sistone när jag varvat mellan matlagning, matning, blöjbyten, avbruten sömn, tvätt, städning, inhandlingar och de förbannade soporna som inte går ut själva.

En del av mig ser fram emot jobb så in i helvete. Fan vad kul att träffa mycket folk igen, att få pierca igen och framförallt att få träffa Cindy. en annan del av mig, den som fortfarande är hög på mamma-hormoner skulle önska att jag fick lov ha min dotter med mig. I en bärsele eller nått. En sitter på disken kanske?
Nog för att min mamma är bra som fan, men ingen är bättre mamma till mina grisar än mig. Tur jag har mamma. Utan henne hade jag inte kunna jobba alls. Och jag kan behöva dessa extra kronorna jag kan tjäna på att jobba lite. Det är dyrt att vara ensam med tre barn.

Idag återgår jag till jobb!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

19 tankar om “Idag återgår jag till jobb!”

%d bloggare gillar detta: