Ignorance is bliss

Jag tittade på Phini i morse när han stod vid fönstret i vardagsrumet och tittade ut till mig och sjöng för mig där jag stod och rökte – och beundrade honom. Han är verkligen sockersöt. Och jag vet att alla föräldrar säger så, att deras barn är det vackraste de sett, trots att de kanske har fula ungar.

Jag tillhör inte skaran som tycker att alla barn är söta. Det vore ren och skär lögn att påstå något sådant. Det finns faktiskt barn som är fula och jag undrar om föräldrarna nånstans vet om det men säger inte det, för sånt kan man inte säga. Eller om de faktiskt TYCKER att deras barn är söta?  Förblindade av sin enorma kärlek till sina barn att de inte sett det själva? Så kan det nog vara.

Men jag tycker att Phini är söt. Och idag slog tanken mig.. "Är han verkligen så söt som jag tycker eller är det bara jag som tycker det för att han är min son? Tänk om han egentligen är ful men jag inte ser det..? Naaah.. fuck that, han ÄR söt"

Jag lyckades på nått sätt att få så enormt söta barn. Det är många som frågar mig om de är tvillingar (Öh, det är 17 månader emellan, och SÅ lika tycker jag inte att de är, men man ser de är bröder såklart) för att de är så lika varandra. Men jag är enormt tacksam för dessa vackra barn.. <3

007_2 På min agenda idag står det tvätt mellan 10.30-14 i tvättstugan. Jo jag har en egen tvättmaskin här hemma men den fungerar på behag, när den sådär lagom känner för det och våra kommunikationsvägar är förtäppade. Maskinen har hängt med länge – ända sedan mitt första äktenskap för snart 10 år sedan. Så jag håller inget emot maskinen som protesterar, frustar och gnäller. Den har inte kraft längre att centrifugera ordentligt och ger mig ingen respons på aga där jag bankar och sparkar på maskinen. Så jag låter den vila lite och tvättar undan allt i källaren i huset bredvid för att nyttja min egen Agda i kris.
Vid 13 idag ska jag till kommunhuset och familjerätten. Jag fick avboka förra tiden för att Phini var hemma sjuk från dagis och jag kunde tagit honom med då de har ett litet väntrum med leksaker men jag känner min son välk – han hade inte lämnat min sida på ett nytt ställe och jag vill absolut inte ha med honom när jag ska prata om hans pappa. Ignorance is bliss. Åtminstone just nu, för barnen.

I eftermiddag ska jag träffa Madde och hennes barn. Vi packar ihop barnen och går till nån lekplats och låter de leka av sig i höstens alla vackra färger och kyla och jag funderar på att köpa med nån fika – ordna varm choklad och kanelsnäckor eller nått. Tror nog barnen skulle gilla det.

Sist när min killkompis och jag körde till Oasen kom vi in på ämnet "sex". Vi skrattade gott och han nämnde det han läst i min blogg om min syn på sex och hur trist det hade varit att ha sex med mig om jag planerar middagar under tiden. "jo men så är det. Jag är kass i sängen, det är sant. Jag suger. Men jag suger bra! Det är nog fan det enda jag kan, suga kuk. Det man inte har i kroppen får man ha i munnen, eller hur" och vi skrattade gott.
Han har erbjudit att övningsköra med mig, parallellt med Emma. Jag är tveksam men det är en annan historia. Igår skickade vi sms fram och tillbaka och jag asgarvade när jag fick ett sms där det stod "Du sa du suger som en mästarinna. Jag ska få dig köra bil bättre än du suger". Hahahah.

Och med det sagt – Ciao.

Du gillar kanske också...

9 svar

 1. Incka skriver:

  Dina barn är söta.. Men jag har också funderat på det där med föräldrar o fula barn, om dom kan se det.. Känner mig nästan dum när jag tänker så, men man undrar ju.. *blush*

 2. Sandra skriver:

  Det man inte har i kroppen får man ha i munnen *tihi* Så jäkla bra sagt, får jag trycka upp det på en t-shirt?

 3. Therese Anerland skriver:

  Dina pojkar är söta *love*
  He he är inte dom flesta tjejer bra på att suga? *tihi*

 4. Andie skriver:

  Jag har också funderat på om föräldrar med fula barn vet om det?! Dina pojkar är i alla fall väldigt söta, och kommer troligen att bli hjärtekrossare när de kommer upp i tonåren. ;)

 5. Linda skriver:

  Dina pojkar ÄR fruktansvärt söta. :)

 6. Linda skriver:

  Klart som fasen att det finns fula ungar!
  Samtidigt som det är en jäkla ”tur” att ”alla”?! föräldrar tycker att ens barn är det finaste (:

 7. Pezze skriver:

  jag tycker verkligen att dina ungar e apsöta :D

  o håller med dig om att flesta ungar e fula o resten e söta..
  har oxå tänkt så i samma bana som du!
  när jag hjälpte mormors väninnan med gymnastiken o en massa ungar samma ålder som dina ungar..
  så där finns några som jag tyckte e skitsöta, men de flesta tycker jag liksom nä töntiga..typ!!
  men vi alla människor har olika smaker om ang. utseende,kläder osv.. samma med barn!!! :D

 8. MaddeMad skriver:

  Hrm… d stämmer att alla barn inte e söta.
  Men då har dom charmen.
  MEN d finns dom barn som varken har charmen eller är söt.
  Jag vet en som jag länge har haft svårt för & för varje gång jag träffar detta barn så blir det mer klarare & klarare– Detta barn har inte DET!
  D gör ont i mig men jag har svårt.
  Och det har visat sig att fler än jag trodde, tycker detsamma.
  Så e d…
  Sen för övrigt om en av föräldrarna inte e söta så e barnen inte d iheller.
  OM inte föräldrarna e så gräsligt fula för konstigt nog så får de söta barn.
  Så man ska antingen vara söt eller riktigt ful för att få söta barn.

  Då e d ju en sån jävla tur Maddi att vi e söta då jueh :D

 9. Anna skriver:

  Ja det finns fula ungar men som sagt det tror jag ju knappast att föräldrarna till ungen tycker :) Men dina barn är super söta!!! på riktigt!!! *love*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com