Ikväll ska jag gosa med rödhårig!

Hemma hos mina föräldrar en snabb sväng och hi’jackar datorn. Lollo & hennes lilla familj har hälsat på idag och det var mysigt att få träffa dem. Satan vad bebisarna växer fort. Jag ser ju min dotter dagligen och tänker inte på det, men nu kom de med Liv, som är 21 dagar yngre än min dotter (men större). Som hon vuxit..!

Ikväll ska jag se på film med SnyggoKatti, som kommer hem till mig, pojkarna ska sova hos mormor & morfar, för det ville de och det var ju ett tag sedan sist. Och vad skönt och lugnt det kommer bli hemma, med bara EN unge hemma, haha. Lyyyx!
Jag har laddat med chips, dipp, läsk och där finns glass också om det skulle locka. Massa mys, minsann.

Phini och Laaiti fick en gitarr av mig men det verkar som om det mest (bara) är Phini som har intresset (än så länge). Så i morse satt vi med varsin gura och jag lärde honom ett enkelt ackord och sen har han spelat sig fördärvad och mina stackars trumhinnor ber om nåd. ”Vad duktig du är” ljuger jag för min son för att hålla igång intresset och inte helt bryta ner honom. När jag sen spelar så säger han smått besviken ”Mamma, du är mycket bättre än mig” och ja, det kan du lita på unge. Jag har nog spelat lite mer än dig. Träna..

Nån av er efterlyste nån bild på mig. Jag var under uppfattningen att ni redan visste hur jag ser ut? Haha. Men nåväl, jag bjuder på två nya bilder, tagna igår förmiddags när jag satt och fick dropp, lagom fukkin uttråkad.

Om ni undrar vart jag fått det ifrån.. kolla in min farsa på bilden under… Haha! Fan vad jag ÄLSKAR min pappa!

Och en svartvit jävel, tagen idag..

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Caroline skriver:

  har du smilgroparna från innan eller fick du dom av piercignarna? vill skaffa dimples så undrar bara lite =)

 2. Jasas skriver:

  Det var jag som efterlyste bild.. filåååt. Jag vet ju redan hur du ser ut – men vadå liksom.

  Vad roligt att grabbsen fick en gitarr, det ska Mio också få då han blivit äldre. Då ska jag lära honom allt jag kan!

  Hoppas ni har en trevlig kväll!

 3. Andie skriver:

  Jag tycker att bilder kan förhöja ett inlägg faktiskt. Och det är alltid kul att se hur ni har det där hemma.
  Phini kommer att bli en riktig rockstjärna :star: när han blir stor ;-) så det kanske är bäst att du köper hem ett storpack med hörselproppar :-P

 4. mimmi skriver:

  Jag gillar också bilder i inlägg lite då och då. Jag älskar bilder! Och visst vet jag hur du och dina barn ser ut, men det innebär ju inte att jag inte vill titta på er för det. Dessutom trixar du med bilderna ibland så de blir jättefina. Alltid roligt att se!Och att se hur barnen växer!

  Både du och dina pappa är jättegulliga med era miner, ha ha…. Sista bilden på dig i svartvitt är dock finast! Du ser så mjuk och söt ut! :heart:

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com