I’ll go SAW on your ass!

Åh i morgon är det röd dag!
Det fick jag veta efter att jag frågade mina facebook-vänner i en status. EN fråga och alla svarade samma sak. Jag fattade det redan efter det första ja:et. Sen började folk gräla sinsemellan bland kommentarerna. Haha. Att människor orkar vara så jävla bittra..
Jag är inte bitter längre. Jag har ju Magnus! Ler med tungan ute

Idag kommer Magnus och dottern hit. Det är ju ledigt i morgon och vi tar väl alla chanser vi kan få, att umgås. Jag tänkte göra en Chili Con Carne med ris & sallad till middag och ha den klar lagom tills de kommer i eftermiddag. Duktig flickvän – ja!

Jag har mailat förskolans rektor. Fick ett jävligt fattigt svar, omkring 1,5 mening. Jag mailade igen. Vi får se om detta leder nånstans. Annars får jag ju gå vidare. För det är MITT barn de har ansvar för. Om någonting illa händer henne så kommer de med största sannolikhet leva att ångra det. Om de överhuvudtaget överlever när jag gått SAW on their asses. 
Jag tycker att man som förälder förtjänar åtminstone en förklaring och en ursäkt efter en sådan händelse – en ursäkt för att de utsatt mitt barn för potentiella faror och risker. Är det för mycket begärt..?

Pappa har kopplat in min frys! Så nu ska jag börja fylla den med – så jävla underbart det känns i själen när frys, kyl & skafferi är fulla! Jag tror vi har pasta så det räcker några månader framöver. Det är väl något vi alltid har överflöd utav hemma av någon anledning – pasta!
Vad har NI överflöd utav? Alla har väl nått som man alltid “råkar” ha för mycket av?

Du gillar kanske också...

10 svar

 1. emma g skriver:

  Pasta och en jävla massa köttfärs! Haha!

 2. Elin skriver:

  Dammråttor!!! Men nu ska grannens unge städa hos mig för 100:- :X-P:

 3. Martina skriver:

  Håller med om att man alltid har pasta.. Utöver det har jag under sommarmånaderna ett överflöd av olika grillsåser ;)

 4. Radar skriver:

  Ja.. Nu har jag ställt till det igen *suck* Ska knipa käft i fortsättningen.
  Men jag anser fortfarande att om man inte kan backa upp sin skit ska man hålla käft från början.

  Överflöd? Förutom en fullstor frys, ett frysskåp och en liten frys full med kött i alla dess former så brukar jag ha en tendens att råka hamstra ketchup *s*
  Egentligen det mesta i matväg ;)

 5. Linda skriver:

  Tandborstar :) Ligger både nya i skåpen och massa använda i muggarna. Trots att jag rensar ofta (typ 1ggr i kvartalet)… vet inte vad det beror på, vi far och flänger mycket så det kan kanske vara det.

 6. Tess skriver:

  Pasta är nog det vi har mest av samt krossade tomater :-) . Känslan när där är fullt i skafferi samt frys och kyl är väldig nice :yes: !

 7. Annie skriver:

  Burkmajs och mikropopcorn… Och uppenbarligen diskmaskinstabletter!

 8. nalle333 skriver:

  konserver (mest krossade tomater). Haha!

 9. Misan skriver:

  Sprit i alla de sorter….. När vi flyttade ihop för 100 år sedan var det ”inne” att göra drinkar (en skvätt av det, en skvätt av detta)…..tänk vad man kunde göra med en dunk och essenser….

  Sedan vart det poppis att åka till DK och D……

  Vidare samlar Mogge på Whiskey……MEN….ett stort MEN….vi dricker ju jäääävligt sällan….

  Och ja, jag har sållat, hällt ut, bjudit på fest med gratis sprit…men det sinar lixom inte ändå.

 10. mimmi skriver:

  Vad jag har överflöd av? Mal i börsen!!!! Ha ha ha… nä skoja bara, jag har en tendens att alltid ha mycket rengöringsmedel hemma av alla de sorter. Och duschkrämer!

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com