I’m a bad, bad girl..

Det är itne lätt att leva “the secret”. Tyvärr. Det borde vara lättare men jag får faktiskt påminna mig själv ibland, detta är en helt ny livsstil för mig och jag pratar ofta om det och förespråkar mitt nya liv som jag gärna vill smitta av mig på alla jag kommer i kontakt med. Det är ingen lätt DVD att hitta och jag vet att jag inte får och inte borde men tills någon tjallar på mig, hotar mig och stämmer mig kan ni klicka på bilden till höger i menyn..

I’m a bad bad girl..

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. sandra skriver:

  We all love you, bad girl *harrt*

 2. Miss Attitude skriver:

  Ser inget alls, får inte upp nått förutom en media ruta men inget spelas upp.. *hmm* *vetej* :(

 3. Anna skriver:

  jag kan inte klicka på den :(

 4. LillaStoraJag skriver:

  *Fniss*

  Jag gillar att du är en bad, bad girl. Har letat men inte hittat förut. Så….. TACK!

  (Tvärkollade lite och den verkar fungera)

 5. Anna skriver:

  Tack så mycket nu funkade det… =) *lavlooo*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com