I’m going BANANAS

Jag gick upp i god tid i morse och alla mina rutiner gick utav sig själv utan eftertänksamhet. Pojkarna matvägrade och ville inte ha sin frukost bestående av lingongrova med prickig korv och jag orkade inte gräla om frukosten ännu en morgon så de slapp äta och lämnades till dagis med tomma magar. På dagis gick det bra och fröknarna var som vanligt vänliga. De erbjöd Phini frukost utav det som fortfarande stod på bordet eftersom vi kom tidgare i morse. Jag gick direkt till bussen och var i malmö just när centrat öppnade sina dörrar så att jag kunde öppna butiken och de första timmarna i butiken är långa. Jag vasr helt ensam och det var inte många kunder som tittade in och jag var tvungen att hålla mig sysselsatt. Jag steriliserade tänger, tvättade pennor, städade två hyllor navelsmycke och satte ut nya prislappar och senare på dagen skulle min chef komma att berömma mig och uppskatta mitt initiativtagande och det gjorde mig lite glad att få det erkännandet.
Vår lärling är i Skåne denna veckan och vi sätter lite mer uppgifter på hennes händer och hon verkar klara den pressen, om än något förståeligt nervös. Jag minns det där väl. Plötsligt någon gång under dagen fick jag kalla kårar längs hela ryggraden och håren på nacken reste sig utan att jag visste varför. Jag kände mig illa till mods. Fick dåliga vibbar från någonstans. Jag visste inte vad det var som utlöste det så jag frågade Sandra, lärlingen, om hon var sur, om hon mådde bra och hon verkade vara vid gott humör. Och Robban var på gott humör. Jag vet inte vad det är med mig. Jag är extra känslig, antar jag. Eller så håller jag på att bli galen. Rent utav tokig. Going bananas.

Jag slog ut min kassa vid sex och gick till bussen. Fick vänta en liten stund men inte alls länge och resan hem gick bra. Jag läste min bok. Jag läste min bok och kunde relatera i kapitlet som mina ögon vilade på och boken är någons verklighet och delar utav den har även v arit min egen. Jag stannade till vid ICA och gick bananas igen där jag bröt mot mina rutiner vid att köpa ett paket nudlar – jag köpte fyra. Jag garderar mig inför de närmsta dagarna då jag slutar 20 och är hemma efter ICA stängt. För det är det jag äter. En pack nudlar och jag lever.

Man kan tro jag varit i slagsmål. Jag har massa blåmärken på mina ben och jag ser sönderslagen ut men jag kan inte minnas att jag varit i slagsmål, inte ens något minne utav att jag stött vid benen någonstans iheller och det är lustigt det där fö ratt jag får sällan eller aldrig blåmäken överhuvudtaget. Det ska en sjuhelvetes smäll till för att lämna märken på min lilla kropp och om det hade hänt skulle jag med största sannolikhet minnas det. Är detta månne ett fightclub scenario? Vad gör mitt alter ego? Bananas..

Du gillar kanske också...

11 svar

 1. Anna skriver:

  Ja det låter inte kul det där.. Hoppas verkligen att du kan hitta en lösning på det som tynger dig och att du snart igen mår bra. Kanske får käka lite grejer med järn i så du får upp lite energi i alla fall… *trosta*

 2. Mia skriver:

  Tycker alltid att man får blåmärken när man ska slänga saker på tippen… *huh*

  De där men kalla kårar… de känner jag igen.. men de visade sig faktist vara något..i mitt fall ett väldigt otrevligt mail…. hoppas inte de e något sånt för din del!!

 3. faster anka skriver:

  Kära maddis du behöver äta vitaminer det finns bra flytande att köpa i hälsobod o även på apoteket.Det är en såååådan tid nu.Ät även omega så blir du nog piggare.Läs inte för mkt äckliga böcker med tråkiga slut.Nu måste jag lägga mej natti natti skall upp och ta emot 0.600 barn,hu gedamej vad tidigt de måste upp *love* Kram Kram Faster Anka

 4. kicki skriver:

  Det verkar som om du ”läcker energi” Du verkar behöva ladda Dina batterier. Ibland måste man stänga ute så mycket tungt och negativt som man har möjlighet att göra.Sätta plåster på själen ett tag, inte släppa in så mycket som berör. (usch låter som ”bror duktig” men menar väl :( )

 5. Jessica skriver:

  Kanske är boken du läser som sätter fart på spökena???

 6. Emma skriver:

  Japp, du är knäpp.

  Bara skojade. Lyssna på kicki och ladda batterierna… Käka vitaminer som faster anka säger.. Kanske hittar du sånt på Ullared?

 7. Classe skriver:

  Jobbigt läge vännen och ganska bekymmersamt. Tror du behöver en kram och lite kärlek och energi från nån som bryr sig om dig. Du är lite väl många mil bort nu för att nå min hand just nu, men den finns alltid utsträckt åt ditt håll. Men som nån nämnde ovanför, lite vitaminer (fruktjos?) och frisk luft och gärna lite solsken skulle kanske göra susen? Eller bara att något KUL händer, vardagen kan knäcka den tuffaste om man inte har något roligt att se fram emot :(

  Dom där blåmärkena var ju ett spännande och delikat problem oxå. Tror det kan vara fightclub syndromet, ja.. Eller elaka mighty bedbugs kanske? ;)

  Kramar om..

  /C

 8. Therese Anerland skriver:

  Kan du kanske ha fått blåmärkena från pojkarna när dom har rört/sparkat i sängen? *vetej*
  Tycker som faster anka ät vitaminer och ladda batteriet.
  Kalla kårar är aldrig kul. *trosta*

 9. Jenny skriver:

  Hej! Ja det later inte bra det dar. Hoppas det bara ar lite jarn du behover. Vill inte skramma dig men jag tycker du ska besoka vardcentralen for det kan vara allvarligt. Arligt det kan det jag har sett dett forr. Sa ring och kolla med dem snalla du!

  Sjalvklart hoppas vi att de inte hittar natt och bara ger dig vitaminer och vila.

  Kram pa dig/ Jenny

 10. Caroline skriver:

  Blåmärken som dyker upp på kroppen är inte ett bra tecken, då det är ett av symptomen på cancer. Det kan dock bara bero på någon form av brist också. Tycker dock att du för säkerhets skull ska ta och kolla upp det. Jag har nämligen själv haft exakt samma problem, men för mig var det dock ingen fara. Hoppas att det blir bättre snart!

 11. Lorelai skriver:

  Låter som stress smyger upp på dig. Hela beteendet av att tappa kom ihåget och snubbla in i saker utan att ärka det påminner om stressat aggerande.. undertryckt stress.

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com