Inbrott i lägenheten..!?!

Klockan är lite efter midnatt och jag är nyss hemkommen från Östersund. Flyget i Östersund var försenat och när jag kom till Arlanda var flyget till Malmö försenat. Jag visste att min flygbuss som tog mig till Malmö lämnade mig där utan buss vidare till Staffanstorp och jag älskar Kim & hennes man som körde och hämtade mig i Sturup med Lotta med sig i bilen. TACK mina äsklingar.. ni anar inte vad det betydde för mig.

Och när jag kom hem och in i lägenheten kände jag direkt att någonting inte stämde. Redan i hallen. Lämnade jag lägenheten så? Jag gick ut i köäket och tände lampan och vet att jag definitivt inte lämnade köket så. Jag tittade in i vardagsrummet och VET att jag definitivt inte lämnade ren tvätt på soffan, för det gör jag aldrig. Så jag gick in i badrummet och är mer än säker på att min tvättkorg inte har varit tom på några år. Jag har faktiskt itne sett botten på min tvättkorg på något år. Du kan inte föreställa dig hur mycket tvätt jag har haft men aldrig hunnit tvätta upp. Men nu är tvättkorgen tom. Det fanns ingen disk i köket och lägenheten såg fin ut och det var en fröjd att få komma hem till detta.. Mamma har alltså utnyttjat det faktum att hon har nyckel till min lägenhet och jag hade sagt åt henne att hon kunde hämta extrakläder till pojkarna nu när jag åkte och de skulle bo hos henne i några dagar. Men hon har gjort så mycket mer. Hon har diskat och tvättat upp min överfulla tvättkorg. Hon har plockat och sett till att jag har ett fint hem att återvända till efter mina dagar i Östersund. Helt utan anledning, helt utan att jag varken bett om det eller hintat om det på något sätt. Kan jag något annat än att avguda min mamma mer än någon annan person just nu? Tack så vansinnigt mycket mamma. Jag älskar dig så in i helvete, du är min FAVORITMAMMA!

Och mina dagar i Östersund? Well. De innefattar två fullbokade, sanslöst mycket att göra- dagar i studion. Och jag klarade det galant. Det innefattade även en träff med Suss som jag även träffade sist jag var där men faktiskt, tro det eller ej, så fick jag träffa Mr. T för första gången. Mr. T som följt mitt liv väldigt länge, som läser alla mina bloggar och läst allt jag publicerat. Så nu var det verkligen "Upp till bevis" om missmaddis är vad missmaddis utgett sig för på bloggarna.
Dagarna innefattade jobb, jobb, jobb, jobb, Suss, Mr. T och en fylla.

Och mer detaljerat får ni i morgon  för denna flickan måste nog sova. Jag behöver skönhetssömn mer än någonsin.

Kim, Nicke & Lotta – Tack för allt, jag älskar er.
Mamma – Tack för allt, jag älskar dig.
Suss – Tack för allt, jag älskar dig.
Och såklart mr. T.. Tack för allt. Älskar dig!

Du gillar kanske också...

17 svar

 1. Incka skriver:

  Ooh, vilken go mamma du har! :)

 2. Andie skriver:

  Vad snällt av alla att ställa upp för dig medans du varit och jobbat. Och det låter som att det gick riktigt bra i Östersund också.

 3. TuffLoysan skriver:

  Faan vad härligt att få återvända till en städad lgh, och slippa tvätt och disk.

 4. Dizzy skriver:

  Vad härligt att komma hem till en sådan överraskning. Tror inte du lämna barnen på dagis idag. Tror du kommer sova gott gott. Hoppas du hör av dig sen. Jag e hemma igen. Wiii. Kram

 5. Annelie skriver:

  Välkommen hem :) Har saknat dina blogginlägg om fan *love*

 6. Maria Malmgren skriver:

  hihi så gjorde min mamma med när vi låg inne på BB och skulle komma hem .. vi hade städat och så .. men hon gjorde allt det där extra som jag med foglossning inte klarade av… och blommor överallt… det var SÅÅ underbart att komma hem .. man blir så varm i kroppen… ha en underbar vecka darling… massa kramar Maria & William

 7. Ellen skriver:

  Välkommen hem! Mammor vet vad ens döttrar (o självfallet söner) behöver och uppskattar *Hejja missmaddis mamma* *cheer*

 8. Miss Attitude skriver:

  Shit vad snäll mor du har!! Gud så gulligt av henne *blomma*
  Härligt att du hade det bra därborta oxå!

 9. Anna skriver:

  Du får ju inte skriva så där… Jag trodde ju det hade vart inbrott juuuu *bash* Men verkligen super snällt av din mamma att städa och tvätta åt dig.. Längtar nu till nästa blogg :) *yay*

 10. Emma skriver:

  Vad snällt av din mamma att ha fixat allt till dig och du har ju helt underbara vänner.

  Längtar tills man får läsa om vad som hände mer i östersund ;)

 11. Hanna / Jasas skriver:

  Så himla gulligt av din mamma! Min mamma kom med 2 fulla ICA-papperskassar till mig när jag och min man hade det svårt med ekonomin precis då vi blivit sambos.. det är verkligen kärlek då de gör sådant utan att man ens hintat / bett om det..

  Bra att du haft det bra där oppe.. vet ju att du tycker om fart och fläkt!

 12. Therese Anerland skriver:

  Så otroligt gulligt gjort av din mamma *love*
  Förstår att du blev glad.

 13. Emma skriver:

  Äntligen hemma! Sån abstinens man får utan Maddis. Nu får du bestämma lite när du har tid att… öva. :D

  Och din mamma BTW, ungefär som alla har sagt, är ju en höjdare. :)

 14. mie skriver:

  jag hoppas min mamma gör sånt för mig sen också när jag flyttar hemifrån , haha , eller hon kan få göra det redan nu om hon vill B) jätte snällt av din mamma :)

 15. MaddeMad skriver:

  Din mamma är en pårla!
  Hon är go hon *ler* :D

 16. Jessica skriver:

  Mammor är bäst *hart*

 17. Sarah skriver:

  Så gulligt av henne,
  hon verkar verkligen vara en riktig pärla.
  Får man låna henne? *blomma*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com