ante omnis mea familia

Inför specialpedagogen

Om en liten stund, nu på morgonen är det dags för mig att promenera till andra sidan byn för att träffa specialpedagogen och prata om Laaiti. Sist jag pratade med henne, frågade hon mig om det var okey att hon pratade med en barnpsykolog. Allt för mitt barn, så naturligtvis. Jag undrar lite vad de har diskuterat och jag undrar mest vad dagisfröken har sagt efter sina observationer på dagis. Har de märkt någon förändring, mår han bättre, äter och sover han bättre, slåss han fortfarande, är han fortfarande arg på sin pappa?
Det är många frågor jag har som jag hoppas de kan besvara. Jag hoppas även att de har tips och råd till mig, särskilt när det gäller nattningen och sömnen. Mer info om detta ikväll, när jag är hemma från jobb.

I morse vaknade jag av en pussande Laaiti som berättade att Phini var färdig. Färdig med vad? undrade jag nyvaken. För att få svar ur Laaiti måste man ställa frågor och det dröjde inte länge förrän jag fick reda på att Phini satt på toaletten. Vilket sätt att vakna, torka en 4åring i arslet.
Förutom det, gick morgonrutinera nästan som vanligt – ta bort en Laaiti som inte sprang rundor lika mycket men i gengäld tjafsade om vilka tröjor han skulle ha på sig och Phini, som inte bråkade om leksaksbilar utan bara satt och lekte spindelmannen med huvtröjan istället för att klä på sig.

Tack för kommentarerna till inlägget om mina morgnar – ni är alldeles för underbara med er… *harkel* sympati.. mellan ert fnitter. Några av er kan gott relatera och andra, kommer förmodligen få uppleva det själva någpon dag, och när ni gör det – kom ihåg att jag förberett er.

Tack till den av mina läsare som skrev mig ett långt mail och berättade om en av hennes helvetiska dagar, med bl.a  2 små barn i badet,  1 ammande barn, en katt & en fågel som flyger runt & skiter i hela hemmet, med katten jagandes den.
Det var onekligen underhållande, sympatisk läsning. Hon borde också skriva en bok – en överlevnadsbok.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 tankar om “Inför specialpedagogen”